یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من دختر داییم تمام تلاشش رو کرد رژیم پسرزایی گرفت دکتر تغذیه رفت از چندماه قبل بارداری آخرم بچش دختر شد عزیزم بسپار به خدا خودش بهتر میدونه چی به صلاح شماست
من دختر داییم تمام تلاشش رو کرد رژیم پسرزایی گرفت دکتر تغذیه رفت از چندماه قبل بارداری آخرم بچش دختر ...
حالا چرا انقد اصرار به پسر داشت
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
خب میشه بگی چکار کردی..چحوری بود رژیمت..هم خوا و هم پسرت رو دعا میکنم🤗🤗🤗
من گرمی خوردم ترشیجات نخوردم
گوشت گوسفند وماهی ومرغ میخوردم
لبنیات هم اصلا نخوردم
ادویه های گرم میخوردم
سبزیجات اصلا نمیخوردم
بعد ۴ ماه دیگه شروع کردم شیر میخوردم هرروز
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
از بچگی آرزوی داداش داشتن داشت خودش داداش نداره شوهرش هم تک پسره خانواده شوهرش هم از اینان که میگن پسر بیار نسلمون منقرض نشه😏 خلاصه قسمت چیز دیگه ای بود