2777
2789
عنوان

رژیم پسر زایی ...

900 بازدید | 74 پست

کیا رژیم پسر زایی گرفتن و نتیجه داده...اگه خواستین بگین ..ثواب داره🤗🤗🤗🤗

به طور یقین بدانید که وعده خدا حق است ولی اکثر مردم از این حقیقت اگاه نیستند...آیه۱۳سوره قصص

من رژیم که نه خودم رعایت کردم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رژیم که نه خودم رعایت کردم

خب میشه بگی چکار کردی..چحوری بود رژیمت..هم خوا و هم پسرت رو دعا میکنم🤗🤗🤗

به طور یقین بدانید که وعده خدا حق است ولی اکثر مردم از این حقیقت اگاه نیستند...آیه۱۳سوره قصص
من دختر داییم تمام تلاشش رو کرد رژیم پسرزایی گرفت دکتر تغذیه رفت از چندماه قبل بارداری آخرم بچش دختر ...

حالا چرا انقد اصرار به پسر داشت 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
خب میشه بگی چکار کردی..چحوری بود رژیمت..هم خوا و هم پسرت رو دعا میکنم🤗🤗🤗

من گرمی خوردم ترشیجات نخوردم

گوشت گوسفند وماهی ومرغ میخوردم

لبنیات هم اصلا نخوردم

ادویه های گرم میخوردم

سبزیجات اصلا نمیخوردم

بعد ۴ ماه دیگه شروع کردم شیر میخوردم هرروز 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خانوما منم بچه اولم دخمله فداش شم الهی دوست دارم بعدیم پسر شه خب این طبیعیه ادما هم دختر دلشون میخاد هم پسر

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
حالا چرا انقد اصرار به پسر داشت 

از بچگی آرزوی داداش داشتن داشت خودش داداش نداره شوهرش هم تک پسره خانواده شوهرش هم از اینان که میگن پسر بیار نسلمون منقرض نشه😏 خلاصه قسمت چیز دیگه ای بود