2777
2789
عنوان

تیتر بتا در ماه اول بارداری

13755 بازدید | 33 پست

سلام دوستان.

لطفا بیاین بهم بگین اولین آزمایش برای تیتر بتا کی رفتین و تیتر بتا چند بود؟

من اگه هفته بعد برم تقریبا میشه گفت تازه از پریودم ۳ روز میگذره و تیتر چقدر باشه اوکی هستش؟

من از موعد پریودم  یک هفته گذشته بود که ازمایش خون دادم 

بتا بالای ١٥۰۰

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عددش مشخص نیس در هر کسی متغییره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ممنون از همتون.

آخه من ۶ ماه قبل یه سقط داشتم تیترم ۲۷۰ اینا بود تقریبا چند روز بعد از تاخیر....بعدم‌رفت ۳۴۰ و بعد اومد پایین...

برای همین خیلی این بار نگرانم...

دلم نمیخواد تیترم رو تکرار کنم....

اون بار من ۴ بار رفتم آزمایش

ممنون از همتون. آخه من ۶ ماه قبل یه سقط داشتم تیترم ۲۷۰ اینا بود تقریبا چند روز بعد از تاخیر....بعد ...

زود به زود نرو 

بذار دوهفته از موعدت بگذره بعد برو 

انشالله این یکی سالم بدنیا میاد

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.
ممنون از همتون. آخه من ۶ ماه قبل یه سقط داشتم تیترم ۲۷۰ اینا بود تقریبا چند روز بعد از تاخیر....بعد ...

منم اوایل بارداریم زیاد رفتم بتا چون ساک دیده نمیشد میگفتن خارج رحمیه

تو بارداری طبیعی بتا هر ۴۸ ساعت حدودا باید ۲ برابر بشه

ببین همین آز رفتن باعث سقط میشه یک خانوم ک توی طب اسلامی بود و ۷ سال خانومای باردار تحقیق کرده بود و زیر دستش بودن گف تا هفته ده آز ندین

صد ب بالا باشه خوبه یکسوال تغذیت چطوری بود ک باردار شدی.

من لترزول خوردم این ماه و آمپول زدم...

البته هیچ مشکلی نداشتم همه آزمایشها و تست‌ها و سونو خوب بود ولی نمیشد.

دکترم میگفت شانسیه برو باز اقدام...۴ ماه نمیشد....این ماه اصرار کردم بنویس قرص من حوصله ام نمی‌کشه ...

دیگه شد شکر خدا

ببین همین آز رفتن باعث سقط میشه یک خانوم ک توی طب اسلامی بود و ۷ سال خانومای باردار تحقیق کرده بود و ...

چرا اخه؟

با چه استدلالی؟

کاری نمیکنن آخه.

یه خون میگیرن همین