2777
2789
یک هفته پیش دیدم پشت گوشش دو تا غده متورم شده،اصلا هم درد نداره.بردمش متخصص گوش و حلق و بینی گفت گوشش عفونت کرده دارو داد.منم داروها رو استفاده کردم.ولی چرا اصلا گوشش درد نمی کنه و اینکه بعد یه هفته تورم غده ها تغییری نکرده؟نگرانم
الهم صل علی محمد وآل محمد
خب دکتر دارو داده حتما خوب میشه
زنان قبل از مادر شدن ، “پری” و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند من هم الان فرشته شدم، پسرم۲۳ بهمن ۹۴ وقتی هنوز۳۴ هفته بود پا به دنیا گذاشت و منو تبدیل به فرشته کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم صبر کن داروهاش و‌مصرف کن تموم شد اگر تغیری نکرد ببر اما چیز نگکراندکننده نیست اذیت نکن خودتو حساسم نباش
زنان قبل از مادر شدن ، “پری” و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند من هم الان فرشته شدم، پسرم۲۳ بهمن ۹۴ وقتی هنوز۳۴ هفته بود پا به دنیا گذاشت و منو تبدیل به فرشته کرد
درد نداره و خوب میشه. ..ولی من خیلی میترسم ازش. ..مثلا الان روی شکمش چند تا جوش زده ..گردنش هم متورم شده یه کوچولو اندازه نخود....یا مثلا وقتی سرما میخوره. ..تقریبا یه هفته 10 روزی هست بعد خوب میشه

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
لطفا اگر تجربه ای دارید منو از نگرانی در بیارید.

سلام ببخشیدمیدونم دیره ولی اگه میشه جواب مدبدین لطفاغددلنفاوی بچت چی شدخوب شد پسرمنم پشت گوش وگردنش غددلنفاویش ورم کرده ۸ماهه هنوزخوب نشده خیلی نگرانم