2777
2789
عنوان

دو ماهه حامله هستم اما شوهرم ميگه فقط طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 78 پست
اون ميگه طلاق اما من نميخام

اگه نمیخواین و قبولم دارین تقصیر خودتون بوده پس تلاش کنین قطعا اگه واقعاخودتونو تغییر بدین و بشین باب میل شوهرتون جوری که کنارتون احساس ارامش کنه طلاق صورت نمیگیره و بعدم بچه بدنیا بیاد زندگیتون عالی تر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعني اينكه گفت تا قبل از جدايي بايد تمكين كني ..اصلا فكرش هم نميكرديم اين اتفاق بيفته

پس خواست خدا بوده شما اگه بخواین میتونین زندگیتونو برگردونین سعی کنین ازحالا یه زن خیلی آروم ومهربون بشین

بد نبود اما بخاطر فشار كارم بيشتر اوقات بي حوصله و خسته بودم همين باعث شد عشق اون نسبت به من كم بشه ...

فشار کار و زحمت مال مرداس وقتی میان خونه دلشون زن خوشتیپ خوشگل خوش لباس و مهربون میخوان شمانباید اینقدر خودتونو تو کار غرق کنین

اگه نازا بودی و بارداریت معجزه‌س یکم خودخواه باش

از کجا معلوم بعد طلاق و از شوهر بعدی حامله بشی باز؟

به این فکر کن که ممکنه (عرض کردم ممکنه) اولین و آخرین فرصتت باشه برای مادر شدن

بچه رو هم که تا ۷ سالگی میده به خودت. بعد هفت سالم خدا میدونه شرایط شاید جوری پیشرفت که تونستی کلا برای خودت نگهش داری

تازه اینا همه در صورت طلاق قطعیه. این احتمال هست که بعد زایمان بخاطر بچه با هم بمونید

بعدم اگه واقعا قبول داری و راست میگه که اخلاقت بد بوده هفت ماه فرصت داری تا دوباره دلش رو به دست بیاری

با یه برگ برنده. دلبری کن. ناز زن حامله خریدار داره 😍

خوش قدم باشه معجزه‌ی کوچولوت

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
شما با حرفايه قشنگتون اشك منو درآوردين..قطعا همينطوره منم به معجزه خدا اعتقاد دارم. 

عزیزم ازته دلم دعا میکنم ان شاالله مشکلتون حل بشه ودوباره با شادی کنارهم جمع بشین انجام این کاربرای خدا چیزی نیست وان شاالله درست میشه 😍😍😍😍

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️