2777
2789
عنوان

شوهرم فیلم .سو پرتو گوشیش میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 56 پست
سایته تو کجاس چطوریه توضیح میدی ؟

از گوگل وارد میشی باید فیلت ر شکن داشته باشی

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایته تو کجاس چطوریه توضیح میدی ؟

چنتا سایت هست دیگه . معروفم هستن سرچ بزنن میاد بالا دیگه

(خودم نمیبینم حمله نکنید تو توییتر دیدم  )

دوستان خیلی محتاجم به دعا . میشه لطفا دعام کنید و برام یه صلوات بفرستید.
چی باید سرچ کنی بیاره ؟

نمیدونم گلم من بلد نیسم در همین حدشم فقط شنیدم از بقیه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
ولی میخواد نقش یک مادر روایفاکنه انگار

وا عزیزم این دلیل نمیشه الان ایشون بگه من زنتم نه مادرت  الکی بهم گیر نده مردا خودشون از کاه کوه میسازن ولی وقتی به ماها میرسن ماها نباید نقش مادرشو بازی کنیم وبزاریم به حال خودشون  نه جانم این نشد حرف شما اگه  بدونین دیدن این فیلما چه تبعاتی داره هیچوقت این حرفو نمیزنین

چی باید سرچ کنی بیاره ؟

خانمم تو گوگل همه چیز هست 

فقط بلید سرچ کنی 

اینو همه میدونن

اگر دور از جون شما ی بیشعور پیدا نشه مثل اون خانم بگه 

ساقی پورنی

پروردگارا مرا بخودم وامگذار🌸
خانومایی که روی این مسئله حساسن قطعا اعتماد به نفس بسیار پایینی دارن

نه گلم ربطی به اعتمادبنفس خانوما نداره قبول کن دیدن این فیلم باعث میشه مردا ناخودآگاه حس مقایسه توفکرشون بوجود بیاد و این خیلی بده