2777
2789
عنوان

شوهرم فیلم .سو پرتو گوشیش میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا عزیزم این دلیل نمیشه الان ایشون بگه من زنتم نه مادرت  الکی بهم گیر نده مردا خودشون از کاه کو ...

حالابحث تبععات فیلم نیست موضوع اینه که ایشون بایه حساسیت مادرگونه فقط میخوادسایت روپاک کنه یامرجع دانلود فیلم

خب ازیه جادیگه میره میبینه 

میتونه هم عاقلانه تررفتارکنه ببینه دلیل کارش چیه

نه گلم ربطی به اعتمادبنفس خانوما نداره قبول کن دیدن این فیلم باعث میشه مردا ناخودآگاه حس مقایسه توفک ...

خب گلم چرا خانومی که به خودش میرسه و عزت نفس داره باید از مقایسه شدن باکی داشته باشه؟؟؟؟؟و صد البته که مقایسه کردن و شدن اصلا درست نیست

چقد حساسین بعضی از خانما به این قضیه چیز غیر عادی نیست شاید میخواد بهتر عمل کنه

گناه کبیره هستا

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
خب گلم چرا خانومی که به خودش میرسه و عزت نفس داره باید از مقایسه شدن باکی داشته باشه؟؟؟؟؟و صد البته ...

این درسته اکثر خانومای ایرانی خوش پوش وخوشتیپن ولی گلم شما میدونی اون  پ  و  ر  ن استار ها هزار جور عمل وجراحی دارن که خب میتونم بگم دیگه ماها نمی تونیم عذر میخوام پا به پای اونا بیایم که وگرنه بحث آراستگی وخوش پوش بودن نیست خواه ناخواه مردی که ازابنجورفیلما می بینه همسرشو با اونا مقایسه میکنه حتی اگه به زبون نیاره و حتی خانومش هزارویکی هم به خودش برسه به چشم شوهرش نمیاد 

این درسته اکثر خانومای ایرانی خوش پوش وخوشتیپن ولی گلم شما میدونی اون  پ  و  ر  ...

به نظر من چنین مردی کلا توی بخش های دیگه هم قطعا مشکلات فراوان داره چون هر آدم عاقل و بالغی میدونه زندگیه جنسی پاک و طبیعی با زندگیه جنسی شغلی فرق داره 

به نظر من چنین مردی کلا توی بخش های دیگه هم قطعا مشکلات فراوان داره چون هر آدم عاقل و بالغی میدونه ز ...

کسی که عاقل و بالغ باشه که اصلا سمت چنین مزخرفاتی نمیره 

ازون حرف ها بودا

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...