2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین😶

60 بازدید | 12 پست

بچها دیشب شوهرم قرار بود بره تولد دوستش منم ب هیچ وجه راضی نبودم بره البته مختلط نبودا ۵ نفر ازدوستاشون بودن بعدش دیگ کلی باهام‌ حرف زدو راضیم کرد من گذاشتم بره ولی قسم خورد گفت ب جون تو تا ده برمیگردم ولی تا ۱۱ اومد منم چیزی نگفتم بهش فقط چندتا پیام دادم ک کل حرفم این بود ک بخاطر اونا حرف منو گذاشتی زیر پاتو 

🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اون قسم خورد تا ده میاد بعدشم من ی بار زنگ زدم گوشیو روم قطع کرد خیلی حرصم گرفت

مرد و زن حق دارن گاهی دورهمی برن پیش دوستاشون 

قبول کن الکی بهش گیر دادی

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
مرد و زن حق دارن گاهی دورهمی برن پیش دوستاشون  قبول کن الکی بهش گیر دادی

واقعا؟😓 اخه خداییش من زیاد اهل گیر دادن نیستم ولی مکان تولد تو یه کافه ای بود ک من اصن محیطشو قبول ندارم اون دوستاشم همه مجردن

🤪
بخاطر ی ساعت دعوا راه انداختی اسیری ک نیوردی مردا هم گاهی اوقات نیاز دارن با دوساشون باشن 

ن دعوا نکردم اصن چیزی نگفتم بهش فقط چندتا اس دادم همین اونم توش بی احترامی نبود ب هیچ وجه ولی حس میکردم اون باید بیاد عذرخواهی چون بخاطر اونا حرف منو زیرپاش گذاشت

🤪
واقعا؟😓 اخه خداییش من زیاد اهل گیر دادن نیستم ولی مکان تولد تو یه کافه ای بود ک من اصن محیطشو قبول ...

بنظر من کار خوبی نکردی که گیر دادی 

اینجوری شوهرتم از رفتارت خسته میشه...حالا چندماه یکبار با رفیق بیرون رفتن که عیبی نداره حال و هواش عوض میشه

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
بنظر من کار خوبی نکردی که گیر دادی  اینجوری شوهرتم از رفتارت خسته میشه...حالا چندماه یکبار با ...

نمیدونم حالا چیکارکنم میترسم اگه برم جلو بدتر پرو بشه😔

🤪