2777
2789
عنوان

دوفاز چه کاری برای مو انجام میده؟

91 بازدید | 19 پست

کی باید استفاده بشه؟قیمتش چنده؟

موهای آسیب دیده رو ترمیم میکنه ؟

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .

دوتا فاز داره نرم کننده و حالت دهنده

مغذی وتقویت کننده 

بهتره قبل سشوار استفاده بشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد حمام بزن به موهات نرم و براق میکنه،از این قهوه ایا بگیر

چه مارکی هست؟قیمتشم بگو لطفا

موهام خیلی وز شده پایینش 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
دو فاز مثل ضد آفتاب می مونه برای مو. قبل سفشوار کسیدن استفاده میشه. باعث میشه حرارت سشوار به مو آسیب ...

من اصلا سشوار نمیکشم به نظرت برای درست شدن مو یی که وز شده خوبه ؟

من فک کردم فاز و نول برقو میگی😅🙄🤭

آره ولی اگه مدل میکروبی میخای 😂

من اصلا سشوار نمیکشم به نظرت برای درست شدن مو یی که وز شده خوبه ؟

خوب موهات وز شده آسیب دیده خوب. نه سشوار نمی کشی لازمش نداری. تیپ مو شما چطوره خشک؟ بعد چندروز میرید حمام؟ قبل حمام کف سرتون می خواره یا بعد حمام؟ قبل حمام احساس چربی می کنید رو موهاتون؟

خوب موهات وز شده آسیب دیده خوب. نه سشوار نمی کشی لازمش نداری. تیپ مو شما چطوره خشک؟ بعد چندروز میرید ...

موهام معمولی رو به چرب هست هر روز هم حمام میرم 

خارش سر ندارم 

موهاتون رنگ شده است یا نه؟ دکلره چی؟

موهام چندین سال پیش رنگ شرابی زده بودم که فقط پایینه موهام هست ولی نمیخوام کوتاه کنم   و اینکه الان چند باری هست که حنا میزنم به موهام گفتم شاید وزیش بره بهتر شده ولی بازم وز هست 

موهام معمولی رو به چرب هست هر روز هم حمام میرم  خارش سر ندارم

خوبه شامپو مخصوص موهای وز هست. بعد فقط از این شامپو استفاده نکن. هر از چند گاهی شامپو پسته هم استفاده کن. روغن تراپی یا ماسک مو برای ساقه ی مو، درمان می کنه وز. شامپو کنترل می کنه