2777
2789
عنوان

دوفاز چه کاری برای مو انجام میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 19 پست
خوبه شامپو مخصوص موهای وز هست. بعد فقط از این شامپو استفاده نکن. هر از چند گاهی شامپو پسته هم استفاد ...

ممنونم ماسک مو بعد حموم میزنم فولیکا 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
موهام چندین سال پیش رنگ شرابی زده بودم که فقط پایینه موهام هست ولی نمیخوام کوتاه کنم   و اینکه ...

رسیدگی می خواد. برای منم وز. طول می کشه ولی نی دونم بیشتر نمیشه ولی بهتر میشه. تازه برای من هم رنگ هست هم دکلره. البته یه بار دکلره کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسیدگی می خواد. برای منم وز. طول می کشه ولی نی دونم بیشتر نمیشه ولی بهتر میشه. تازه برای من هم رنگ ه ...

به نظرت دوفاز بگیرم ؟با توجه به این که اصلا سشوار نمیکشم 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
ممنونم ماسک مو بعد حموم میزنم فولیکا 

خوبه اگه راضی هستی ادامه بده. چون کلا  این محصولات برای ساقه ی مو هستن. روغن تراپی هم انجام بده. مثل آرگان یا زیتون دو قطره بریز تو کف دستت بعد حمام که آب موهات گرفتی ساقه ی موهات ماساژ بده یه نیم ساعت داخل حوله بمونه. به مرور خوب میشه

به نظرت دوفاز بگیرم ؟با توجه به این که اصلا سشوار نمیکشم 

نه دیگه. سشوار نمی کشی برای چی می خوای بگیری. البته خودتون مختارید تو خرید ولی از اونجایی که خودم مشاوره انجام میدم. ضرورتی برای شما نمی بینم که بخری.