2777
2789
عنوان

سن بارداری

138 بازدید | 30 پست

بچه من تاریخ اخرین پریودی 25فروردین چه جور دکتر میگه 36 هفته ای هر جور حساب میکنم من 39 هستم علایم زایمان دارم میگه زوده شما 36 هفته ودوروزی سونو هم دو هفته جلوتر گفته یعنی از لحاظ سونو من 38 هفتم بچه هم 3200 به نظرتون دکتر اشتباه نمیکنه

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۹ هفته و ۱ روزی

منم حس میکنم دکترم اشتباه میکنه دهانه رحمم نرم شده میگه زود ایزوپرین داده فکر کنم نخورم بهتر 

خب هر ماه ۴ هفته که نیست عزیزم تو ۲ روز از هر ماه و حساب نکردی

من زدم نت که حساب میکنن دکتر میگه 36 من خودم حس میکنم تایم زایمانم علایم دارم شکمم افتاده

منم حس میکنم دکترم اشتباه میکنه دهانه رحمم نرم شده میگه زود ایزوپرین داده فکر کنم نخورم بهتر 

آره دکترت اشتباه میکنه

من ۶ اردیبهشت اخرین پریودم بوده

یعنی ۱۱ روز بعد تو

امروز هفته ۳۷ و ۴ روزم هست

فردا برو پیش یه دکتر دیگه حتما

نمیدونم والا قبول میکنن ماه اخرم کجا برم یکبار رفتم اخم کردن چرا رفتم الان دکترم شناخت میگم علایم زایمان دارم به نظرت بیخیال شم دردهای زایمان داره شروع میشه دو سه روزدهانه رحمم شل شده

من زدم نت که حساب میکنن دکتر میگه 36 من خودم حس میکنم تایم زایمانم علایم دارم شکمم افتاده

آره نمیدونم چرا دکترت گیج زده

من از تو ۱۱ روز عقب ترم

تاریخ زایمانم ۱۳ بهمنه

نمیدونم والا قبول میکنن ماه اخرم کجا برم یکبار رفتم اخم کردن چرا رفتم الان دکترم شناخت میگم علایم زا ...

خب ببین فردا پس فردا اورژانسی برو بیمارستان اونا ان اس تی میگیرن مشخص میشه 

🕊