2777
2789
عنوان

سن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 30 پست
آره دکترت اشتباه میکنه من ۶ اردیبهشت اخرین پریودم بوده یعنی ۱۱ روز بعد تو امروز هفته ۳۷ و ۴ روزم ...

عه نمیدونم همش میگه زوده بچه دستگاه میره بچمم 3200سونو داپلر هم دوهفته جلوتر گفته مثلا دکتر میگه 36 داپلر میگه این والا نمیدونم چه جور حساب میکنه

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

گلم من اخرین پریودم ۱۰ اردیبهشت بود

تاریخ زایمانم ۲۰ بهمن

حتما حواست باشه و اگر احساس کردی علایم زایمان داری برو بیمارستان

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین فردا پس فردا اورژانسی برو بیمارستان اونا ان اس تی میگیرن مشخص میشه 

دوبار رفتم امروزم رفتم طبیعی بود فقط گفتن دهانه رحم شل شده شکمم افتاده پایین دکتر ایزوپرین داده که انقباض نگیرم 

گلم من اخرین پریودم ۱۰ اردیبهشت بود تاریخ زایمانم ۲۰ بهمن حتما حواست باشه و اگر احساس کردی علایم ز ...

علایم پاره شدن کیسه اب وندارم ولی دوروز درد کمر دارم وشکمم افتاده بچه انگار لگنم امروزم معاینه کرد گفت شل شده دهانه رحم ان سی تی هم گفت خوبه فقط نگرانم زایمان زودرس نباش

پس شدیدا مراقب انقباضا باش فهمیدی شدید شده فورا برو

امکان داره حالا که شل شده دردم بگیر انقباضم.چندروز زیاد 

علایم پاره شدن کیسه اب وندارم ولی دوروز درد کمر دارم وشکمم افتاده بچه انگار لگنم امروزم معاینه کرد گ ...

نه ببین وقتی موقعش بشه خودش دنیا میاد اصلا به این فکر نکن زود دنیا اومده مخصوصا وقتی که بچه اومده پایین ینی کم کم میخواد دنیا بیاد انشاءالله

نه ببین وقتی موقعش بشه خودش دنیا میاد اصلا به این فکر نکن زود دنیا اومده مخصوصا وقتی که بچه اومده پا ...

مممون خیلی نگرانم با اینکه دومی انقدر دکترها اذیتم کردن که 

مممون خیلی نگرانم با اینکه دومی انقدر دکترها اذیتم کردن که 

ای بابا نگران نباش عزیزم 

توکلت به خدا باشه مطمین باش توی طبیعی اگه مشکلی نباشه بچه وقتی کامل بشه به لطف خدا دنیا میاد پس استرس نداشته باش و از این روزهای اخر لذت ببر

ای بابا نگران نباش عزیزم  توکلت به خدا باشه مطمین باش توی طبیعی اگه مشکلی نباشه بچه وقتی کامل ...

ممنون الهی تو هم زود وسالم بغلش کنی دور بری هام خسته شدم مادرشوعرم گیر داده تو وقتت نیست من برم بیام شوهرم دوروز کار راه دور داره میترسم اینا برن بمونم 

ممنون الهی تو هم زود وسالم بغلش کنی دور بری هام خسته شدم مادرشوعرم گیر داده تو وقتت نیست من برم بیام ...

ممنون گلم

عزیزم حق داری این استرس ها هم هستش انشاءالله خود خدا همه شرایط زایمانت رو به بهترین شکل جور میکنه

عه نمیدونم همش میگه زوده بچه دستگاه میره بچمم 3200سونو داپلر هم دوهفته جلوتر گفته مثلا دکتر میگه 36 ...

شما میخوای طبیعی زایمان کنی

اگه طبیعی باشه که هروقت دردت گرفت مشخص میشه عزیزم که باید بری بیمارستان

اگه سزارین بخوای بکنی مسئله میشه تاریخ زایمانت

شما میخوای طبیعی زایمان کنی اگه طبیعی باشه که هروقت دردت گرفت مشخص میشه عزیزم باید بری بیمارستان ا ...

طبیعی هستم نگرانم بازوقتم نگذره یا بقول دکترم زود نباش بجه دستگاه بره امپول بتامتازون هم زدم 

طبیعی هستم نگرانم بازوقتم نگذره یا بقول دکترم زود نباش بجه دستگاه بره امپول بتامتازون هم زدم 

نه بابا چه دستگاهی بره شما الان هفته ۳۹ هستی

آمپولم که زدی

خیالت راحت باشه ولی دکترت واقعا گیجه

ببخشیدا!

نه بابا چه دستگاهی بره شما الان هفته ۳۹ هستی آمپولم که زدی خیالت راحت باشه ولی دکترت واقعا گیجه ب ...

خیر سرشمعروف تحصیل کرده انچنانی بخدا نمیدونم طبق پریود حساب میکنه طبق سونو همشم ماشین حساب دستش