2777
2789

پدر مادر من از هم جدا شدن و منم سی سالمه پیش مادرم زندگی می کنم چون پدر ندارم خیلی بهم سخت میگذره و کلا هیچ تفریحی نداریم مامانمم موجود افسرده و اذیت کنی هست همیشه باهم مشکل داریم

خواستگارای پولدار و تحصیل کرده هم خیلی زیاد دارم اما واقعا بیشعورن هم اینکه خانواده های شلوغ و مزخرفی دارن خودم اونا رو نخواستم 

ولی دوماهه با پسری دوست شدم واقعا اذیتم نمیکنه کنارش خیلی اعصابم ارومه درسته دیپلم داره ولی درکم میکنه حرفاش منطقیه و توی این دوماه هم خیلی خیلی حمایتم کرده 

بعد اینکه من دوتا لیسانس و ارشد دارم مادرم میگه بابات منتظره ببینه تو با کی ازدواج میکنی ابرومونو نبر بمون تا بهتری بیاد و اینکه قبل طلاق خونه پدریم بالاشهر بود بابام پولدار بودش اما خب الان دیگه چرخ روزگار چرخید و ماجرا عوض شده مامانم فکر میکنه ما هنوز اون رفاه قدیم داریم میگه چیه پسر روستایی بیاد خواستگاریت میگه کل فامیل بهت میخندن 

ولی خب من یبار یه وسیله مهم نیاز داشتم پسره رفت فقط برای من از شهر مجاور که دوساعت فاصلش بود اورد میگفت دلم نمیاد ببینم چیزی میخوایی و توی سختی باشی خب وقتی بهم احترام میزاره چه اشکال داره روستایی باشه

خانوادشم فقط یه برادر و پدر مادرشن من خانواده کم جمعیت دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت درست میگه   تفاوت فرهنگی دارید

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خب پسره پولدارم نیست من خودمم شاغلم مامانم میگه لیاقتت بیشتر از اینه و خواستگاری راهش نمیده همیشه مخ ...

خودت چی کاره ای؟؟ اون چی کارست ؟

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

اون پولا مال بابام بود الان ما مستاجریم جدا شدن

الان با مامانت مستاجرین؟

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟