بنظرتون ب نامزدم ک این هفته میخوان بیان برای صحبت بهشون بگم عروسی نمیخوام بجاش برامون ماشین بگیرید پرو میشن؟ (ی خواهرشوهرم دارم ک ۷ ماهه عقد کرده جهاز اونم باید بدن)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم این بستگی به خودت داره ک چند سال دیگه از اینکه لباس عروس نپوشیدی و عکس نداری حسرت نخوری ...
اون ک واقعا اره چون اولین بچه خانوادم هستم بعدش خواهرم ک ۱۶ سال باهام تفاوت سنی داره ینی الان اون ۸ سالشه واقعا تصمیم سختیه از ینظرم جلو میوفتیم تو زندگی بخاطر چن ساعت حداقل سختی ماشین رو دیگ نمیکشم چون واقعا تو این یسال و نیم عقد خیلی بی ماشینی سخته هیچ جا نرفتیم این انگار برام عقده شده تا عروسی نمیدونم واقعا بین دوراهی موندم خانوادمم بنده خداها حرفی ندارن میگن هرچی خودت صلاح میدونی
اون ک واقعا اره چون اولین بچه خانوادم هستم بعدش خواهرم ک ۱۶ سال باهام تفاوت سنی داره ینی الان اون ۸ ...
هر چیزی ک باعث خوشحالیت میشه رو انجام بده دلت ماشین میخواد اونو بخر
ولی خودت گفتی ک نمیتونم به همسرم بگم ماشینو بزنه به نامم خودش بخواد انجام میده اما به نظر من تو داری از بهترین روزت میگذری حداقل بابت این فداکاریت یه چی به نام خودت داشته باش این نظر منه باز هرجور خودت دوس داری
بهم ثابت شده ک اگ من بهش ی خوبی کنم و ی گذشت اون برام ده تا خوبی انجام میده میدونمم بریم سرزندگی لازم بدونه ب نامم میزنه من اصن درگیر این قضایا نیستم خودمم کوچیک نمیکنم بخاطر ی اهن
ینی بگیم عروسی نمیخواییم ماشینو بزن ب نامم؟؟ میدونی انقدر اینا تو فامیل از این چیزا دیدن بعدش زنه ط ...
شما ماشینو بیشتر از عروسی دوس دارید و اینکه هر دختری آرزو لباس عروسو داره حالا ک شما انجام نمیدید یه چی به نامت باشه روت نمیشه به همسرت بگی حداقل یه تیکه طلا برایه خودت بخر
شما ماشینو بیشتر از عروسی دوس دارید و اینکه هر دختری آرزو لباس عروسو داره حالا ک شما انجام نمیدید یه ...
میخوام بگم خانوادشو خواهراشو برادرش ۱۳نفرن با خانواده خودم ک همش ۳ نفریم بریم ی رستوران و دم خونمونم قربونی کنن و خداحافظی نظرت درمورد این چیه رقیه جان؟