2777
2789
عنوان

ارزش داره زبان یاد بگیرم ؟

138 بازدید | 13 پست

بی مهاجرت 

مثلا اگه اینجا تو ایران مسلط باشی چه فوایدی میتونه داشته باشه؟ به جز کار مترجمی  یا دبیری زبان و اینا 

کلا فایده ی روزمره ای داره؟ کمک کُلی میکنه؟ 

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

بله بسیار

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا کار نه همین جا خیلی شنیدم میگفتن برا ساعتی ۱۵.۲۰ کار میکنن

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

کاربردش کلا همینا بود ک گفتی دیگه اینارو نمیخوای انجام بدی نه میخوای چیکار

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

برای کار با گوشی و بقیه فناروی ها نیازه ، خیلی جاها دیگه هم بدرد میخوره ، مقاله هم میشه خوند و ...

جنسیت مذکر 🔴 گاها شوخی میکنم ، ناراحت نشید . سوالی در زمینه تکنولوژی ، ورزش ، خرید برخی وسایل ، فیلم و سریال و ... بود تگم کنید و بپرسید 🌹

به نظر من زبان یاد گرفتن به رشد شخصیت کمک می کنه چون با دنیای متفاوتی آشنا میشی و افق دیدت گسترش پیدا می کنه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

زبان بین المللیه پشت یه کرم یا بروشورو میخوای بخونی یه فیلم ببینی انگلیسی میخواد

انگلیسی که واجبه خیلی معمول شده دیگه همه دنبال زبان سوم و چهارم بعد انگلیسی ان

من خودم بعد انگلیسی دارم فرانسوی یاد میگیرم 

در کل ادم هر چقدر به زبان های بیشتری مسلط باشه بهتره

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 
زبان تو همه جای زندگی کاربرد داره لااقل برای من اینجوریه با بلد نبودنش آدم احساس خلا میکنه

اره منم همینطور حس میکنم 

لهجه مم عالی طبیعیه اعتماد به نفس میده یا انگلیسی میبینم راحت میخونم حال میکنم 😂💚البته استعدادم زیاده تا کارم حالا میخوام مداوم کار کنم باز

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
زبان بین المللیه پشت یه کرم یا بروشورو میخوای بخونی یه فیلم ببینی انگلیسی میخواد انگلیسی که واجبه خ ...

آدم میره تو یه سایت خارجی یه مطلب بخونه اخبارو دنبال کنه به زبان انگلیسی احتیاج داره 

چهار تا فیلم تو یوتیوب بخوای ببینی زبان لازم داری

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 
زبان بین المللیه پشت یه کرم یا بروشورو میخوای بخونی یه فیلم ببینی انگلیسی میخواد انگلیسی که واجبه خ ...

افرین به شما 

بله نظرتونو قبول دارم خیلی خوبه دیگه تو چیز ساده ای مثل خوندن بروشور خودکفا باشی حداقل خطا نری 😂

اره منم همینطور حس میکنم  لهجه مم عالی طبیعیه اعتماد به نفس میده یا انگلیسی میبینم راحت میخونم ...

موفق باشی عزیزجان

حتما شروع کن❤️

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
موفق باشی عزیزجان حتما شروع کن❤️

فدات 

همچنین موفق باشی💛