2777
2789
عنوان

ممکنه دوباره کرونا گرفته باشم؟؟

206 بازدید | 13 پست

سلام خانوما 

من ۲۰ ابان کرونام مثبت شد که علایمم فقط سنگینی قفسه سینه  بود بقیه علایم خفیف بود

الان سردرد و ابریزش بینی دارم از دیروز و همون سنگینی رو حس میکنم

ممکنه دوباره کرونا گرفته باشم بعد دوماه؟؟یا ایمنی ایجاد میشه توی بدن؟

اگه تجربه ای دارین بگین لطفا از کرونای مجدد

استرسم که میگیره حس میکنم قبلم رو فشار میدن و دست و پاهام میلرزه😣😣😣

خواهر من دوباره گرفت ،پرستارهست

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم ب این زود بگیری اگه هم بگیری نگران نباش بدنت الان قویه در مقابلش یباز خوب شدی بازم میشی

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

امکانش هست

هنوز درمورد ایمنی بعده اولین ابتلا ، اطلاعات زیاد و مطمئنی در دست نیست

ولی ابربزش بینی جز علایم کردنا فک نکنم باشه، محض اطمینان جایی نرو و تو خونه ماسک بزن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
خواهر من دوباره گرفت ،پرستارهست

خواهرت چن تا ماسک میزنه؟

شیلدم میزنه؟

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

من از یه متخصص پرسیدم، گفت ابتلای مجدد ، خیلی کم هست

اینایی که میگن ما دوباره گرفتیم، خوب خوب نشدن بیماری دوباره عود کرده

دیگه نمیدونم تا چقدر صحت داره

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
برو دکتر....ولی مامان من تا ۲ ماه بعضی موقع ها علایم داشت که دکتر گفت طبیعی هست 

اره منم همون سنگینی قفسه سینه رو هنوز دارم گاهی که از استرسه 

مثلا یهو یه خبری میشنوم یا یه صدای.... سینم درد میگیره

خواهرت چن تا ماسک میزنه؟ شیلدم میزنه؟

اره فکنم‌دو سه تا ماسک و شیلدهم میزنه توی شهرخودمون نیست شهردیگه هست

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بار دوم خفیف تر بود یا شدید تر؟ 😣

خفیف بود فقط سردرد داشت

اره فکنم‌دو سه تا ماسک و شیلدهم میزنه توی شهرخودمون نیست شهردیگه هست

خواهر منم ب کروناییا سرم میزد

سه تا ماسک میزد و شیلد کاسکتی خداروشکر نگرفت

..اینجوری مبتلا نمیشه

خدا بش سلامتی بده