2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اگ ب دردت نمیخوره خوبکاری کردی تلاش کنی باید تا فراموش کنی میدونم سخته درکت میکنم ولی الان خودمم ...

میدونی رفتاراش نمیخورد بم نمیزاشت جایی تنها برم کافه نمیومد بریم مشروب میخورد ک البته بخاطر من ترک کرده بود

رفیقاش خوب نبودن 

خانوادش زیاد خوب نبودن

میدونی رفتاراش نمیخورد بم نمیزاشت جایی تنها برم کافه نمیومد بریم مشروب میخورد ک البته بخاطر من ترک ک ...

اهاا..از این لحاظا کنار نیومدین..خودت بهتر میدونی دیگ عزیزم وقتی اینجوری بوده پس بهتر ک کات کردی..ولی شاید برگرده اونم

اهاا..از این لحاظا کنار نیومدین..خودت بهتر میدونی دیگ عزیزم وقتی اینجوری بوده پس بهتر ک کات کردی..ول ...

خودم دوس دارم برگرده و واقعا درست شه و برگرده ن با این شرایط

خودم دوس دارم برگرده و واقعا درست شه و برگرده ن با این شرایط

ادم بد درست نمیشه..من اینقدر به اون فرصت دادم گفتم خوب شده بهش اعتماد میکردم هر دفعه..اما از اخر میفهمم ک چقدر اشتباه کردم

چ عوضیییی بخداااا 

اره خیلی..تو این مدت اینقدر دلمو شکست ولی وقتی میومد آشتی کنه من خر باز باورش میکردم..حتی دیروز عکس دختره رو هم برام فرستاد گف دوسش دارم عاشقشم..بعد میگ تو رو هم دوس دارم در حد پیام گف میخای با هم باشیم..فقط الان میخام خدا جوابشو بده