2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

357 بازدید | 34 پست

سلام ،بچه ها من با آقایی در مرحله آشنایی هستیم ،ایشون گفتن ک طبقه بالا خونه مادرش احتمالا میسازه ،خونه در اصل سه دونگ بنام خواهرش سه دونگ بنام مادرش ،حالا من میگم اینجوری ساختن بی مدرک بی فایده است ،سه دنگ خواهرش احتمالا ۲۵۰یا ۳۰۰میلیون بشه این مقدار پول بده ب خواهرش و با مادرش شریک بشه و خودمون ی خونه رهن کنیم ،بعد خدای نکرده مرگ مادر یا زنده بودنش می‌تونه اون سه دونگ دیگه هم بخره خونه ۱۵۰متر ساختمان و حیاط هم داره و محلش هم خوبه نظر شما چیه این پیشنهاد بدم اگر بخاد طبقه بالا رو بسازه با این قیمت ها هم بالا ۳۰۰در میاد ،امسال سه دونگ بخر سال دیگه اگر مادرش فروشنده بود سهمش بخره اگر نفروخت طبقه بالا بسازه بعد خدا نکرده مرگ مادرش هم از مادر ی بخش سهم میبره بقیه هم مجبور میشن سهم بفروشند 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

پيش مادرشوهر رفتن اشتباهههه محضه

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه اینجوری پیشنهاد بدم به همسرم... حتما از چمش میوفتم.... تازه شما هنوز به دارِ نه به بار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چرا بحث قضایی میکنی؟ مادرش بمیره و اینا دیگه چیه اول زندگی.

حالا هر چی ولی نرو .اصلا چرا باید خاهرشوهرت قبول کنه بفروشه دونگش رو؟🤔

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

چرا بحث قضایی میکنی؟ مادرش بمیره و اینا دیگه چیه اول زندگی. حالا هر چی ولی نرو .اصلا چرا باید خاهرش ...

اول گفتم خدا نکنه مادرش خوبه بنده خدا ،خواهرش شهر دیگه ازدواج کرده سهمش نمیخاد

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

نتونسم تاپیک بزن لطفا جواب بدین

میگم گل کلم و بادنجون وهویج دارم..میخام ترشی بندازم..میگین کمی بپزم اول بعد سرکه بریزم داخلش یا نپزم بهتره ..

چکار کنم ..بگین دیگه فقط نیاین بخونینو برین ایش🤨😋

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
اول گفتم خدا نکنه مادرش خوبه بنده خدا ،خواهرش شهر دیگه ازدواج کرده سهمش نمیخاد

خودشگفته نمیخوام؟؟ خب اگه اینطوره که اره بخرین سهمش رو و اگه مادرشوهرت خوبه بسازین و بشینین خیلی هم خووب

حق با توعه شاید الان متوجه نشه اما مطمئن باش اگه همین طوری بسازه  چند سال دیگه به حرف تو میرسه ...

منم از این میترسم بعدا دعوا کنم بگن رو چ حسابی ساختی الان همه موافق ولی بی مدرک

نتونسم تاپیک بزن لطفا جواب بدین میگم گل کلم و بادنجون وهویج دارم..میخام ترشی بندازم..میگین کمی بپزم ...

نه پختن‌نمیخواد فقط کمی هم سبزی معطر بریز و سیر یادت نره.فقط نمک و سرکه بریز و تمام

من اگه اینجوری پیشنهاد بدم به همسرم... حتما از چمش میوفتم.... تازه شما هنوز به دارِ نه به بار

خودش بهم گفته فکراتو بکن اگر الان حرفی نزنم بعدا نمیتونم چیزی بگم