2777
2789

پسره دوروزه اشنا شدیم الکی حرفای عاشقانه میزنه بعدم الکی از الان رو من حساب باز کرده من برم سر کار خودشم صفر صفر ۳۰ سالشه...

ب اسم اینکه ایندمونو دوتایی بسازیم !

فک کرده من مغز خر خوردم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه خواستگار داشتم اوایل میگفت من نیاز ندارم تو کار کنی اگر دلت میخاد کارتو ادامه بده دلت نمیخاد بشین تو خونه

دوهفته بعد گفت من اگه بخام تو زندگیمون پیشرفت کنیم وام بگیرم تو قسطشو میدی؟

منم گفتم بیا برو تو... 😒

واقعا اعتماد به نفس بعضی از پسرا خیلی آدمو عصبانی میکنه

کلا پسرا بیش از اون چیزی که هستن اعتماد ب نفس دارن 

برعکس دخترا 

استارتر وقتتو برای این دلقک نذار منم متنفرم از کسی که تا به یکی رسید حرفای عاشقانه میزنه و همع رو عشقم صدا کرده تا حالا

واقعا اعتماد به نفس بعضی از پسرا خیلی آدمو عصبانی میکنه

دقیقا مخصوصا دخترا رو دیگه وای ی دوست 

دارم انگار اجنبی ها همش عکسش میزاره میگه دختر باس مث من پرنسس باشه ای خدا سرم رو کجا بکوبونم-???

کلا پسرا بیش از اون چیزی که هستن اعتماد ب نفس دارن  برعکس دخترا  استارتر وقتتو برای این ...

ن بابا من خودمم ۳۰سالمه قبری ک بالاسرش گریه میکنه مرده توش نیس 

فک کرده ۱۵ سالمه من خام شم 

انققققدم از خودش تعریف میکنه 

بخدا من از ۷ جدش بالاترم هم شرایطم هم ظاهرم