2777
2789
عنوان

خانوما بچتون چن ماهگی گردنش سفت شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سفت ینی چجوری  بچهای من از دو ماهگی دمرشون میکردم خودشون سرشونو بلند میکردن بر میگردوندن  ...

مثلا بچه من دوماه و نیمشه سرشو بالا نگه میداره اما فقط واسه کنجکاوی در غیر اینصورت سرشو میندازه پایین

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
اینو زیاد شنیدم من خنگا نمیفهمن بچه داره صدا درمیاره یواش یواش تو مرحله غانو غونه اصطلاحن ..بزور میگ ...

😂😂اره او او زیاد میکنن

Marui قدیمی هستم کاربر ۹۶همون ک جغد صورتی پروفش بووووود به درخواست خودم تعلیق شدم و حالام پشیموووون🙄🙄🙄🙄
اینو زیاد شنیدم من خنگا نمیفهمن بچه داره صدا درمیاره یواش یواش تو مرحله غانو غونه اصطلاحن ..بزور میگ ...

اوهوم.الان بچه من ۴ ماهشه و خیلی صدا درمیاره.باهاش حرف میزنم با غان و غون جواب میده یا ازش دور میشم با جیغ و صدا درآوردن صدام میزنه ولی نه اینکه صحبت کنه

خدایی منم تو سایت چیزای عجیب زیاد میشنوم یکی می گفت بچم ۷ ماهش راه میره

فازشونو نمیفهمم میخاین فخر بفروشید واقعی بفروشید 

گرچه این چیزا پز دادن نداره دوره تکامل هر بچه ای فرق داره وگرنه تمام بچها بالاخره راه میرن خش خش میکنن  حرف میزنن....

Marui قدیمی هستم کاربر ۹۶همون ک جغد صورتی پروفش بووووود به درخواست خودم تعلیق شدم و حالام پشیموووون🙄🙄🙄🙄
آره بعضیا پیش میاد.من نوه های خالم دنیا میان دندون دارن😬

اوه میگن اگ رحم مادر خیلی زیادی گرم باشه این اتفاق میوفته 

زردی نداشتن؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
اوهوم.الان بچه من ۴ ماهشه و خیلی صدا درمیاره.باهاش حرف میزنم با غان و غون جواب میده یا ازش دور میشم ...

ب دیگه اون ارتباط داره میگیره حرف نمیزنه که

اون اصواتی که درمیاره رومادرا به یسری کلمات نصبت میدن