raha_azz مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 4201 عنوان خانوما بچتون چن ماهگی گردنش سفت شد؟ 135 بازدید | 28 پست ؟؟؟؟ زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفناک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی 1399/10/22 | 15:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozasaremi عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 11758 الان همه میگن از بدو تولد گردن بچمون سفت بودهاما عزیزم تا ۳ ماهگی وقت هیت نگران نباش
marydanadayan عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 131 سفت ینی چجوری بچهای من از دو ماهگی دمرشون میکردم خودشون سرشونو بلند میکردن بر میگردوندن ار ۳ ماهگی بغل میکنم سرشو نگه میداره ولی هنوزم ک ۵ ماهشونه وقتی میشینن یکی دو ثاتیه بالا نگه میدارن بعد خسنه میشن Marui قدیمی هستم کاربر ۹۶همون ک جغد صورتی پروفش بووووود به درخواست خودم تعلیق شدم و حالام پشیموووون🙄🙄🙄🙄
hakimah75 عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1420 پسرم اون اولا خوب گردنشو نگه میداشت ولی دخترم تقریبا دوماه و نیم بود ک خوب نگه داشت ولی تا سه ماه اگه گردن نگیره طبیعیه همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️
marydanadayan عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 131 الان همه میگن از بدو تولد گردن بچمون سفت بوده اما عزیزم تا ۳ ماهگی وقت هیت نگران نباش انقد بدم میا یکی بود میگف بچم از ۴ ماهگی خودش مینشسته ساعت ها بدون کمکی/: Marui قدیمی هستم کاربر ۹۶همون ک جغد صورتی پروفش بووووود به درخواست خودم تعلیق شدم و حالام پشیموووون🙄🙄🙄🙄
1372زهرا1372 عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7906 انقد بدم میا یکی بود میگف بچم از ۴ ماهگی خودش مینشسته ساعت ها بدون کمکی/: یکی میگفت ۵ ماهگی حرف میزد بچم😐
raha_azz مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 4201 الان همه میگن از بدو تولد گردن بچمون سفت بوده اما عزیزم تا ۳ ماهگی وقت هیت نگران نباش 😂😂😂ممنون زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفناک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
marydanadayan عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 131 یکی میگفت ۵ ماهگی حرف میزد بچم😐 این دگ نوبره😂😂 Marui قدیمی هستم کاربر ۹۶همون ک جغد صورتی پروفش بووووود به درخواست خودم تعلیق شدم و حالام پشیموووون🙄🙄🙄🙄
raha_azz مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 4201 یکی میگفت ۵ ماهگی حرف میزد بچم😐 یکیم بود بچش ۴ماهگی دندون درآورده بود طبیعیه؟ زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفناک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
marydanadayan عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 131 یکیم بود بچش ۴ماهگی دندون درآورده بود طبیعیه؟ اره من و خواهرم ۴ ماهگی در اوردیم مامانم میگ Marui قدیمی هستم کاربر ۹۶همون ک جغد صورتی پروفش بووووود به درخواست خودم تعلیق شدم و حالام پشیموووون🙄🙄🙄🙄
rozasaremi عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 11758 یکیم بود بچش ۴ماهگی دندون درآورده بود طبیعیه؟ اره این طبیعیه
لالیlal عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 29947 دخترم 4ماهشه نگرفته هنوزفقط دمر باشه؟یا؟بغل باش کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
عروســـــبلا عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 10240 یکی میگفت ۵ ماهگی حرف میزد بچم😐 اینو زیاد شنیدم من خنگا نمیفهمن بچه داره صدا درمیاره یواش یواش تو مرحله غانو غونه اصطلاحن ..بزور میگن داره میگه مامان