2777
2789

بچه‌ها خسته شدم از بس هر روز یا یه روز درمیون یا مادرشوهرم یا خواهرشوهرم میان اینجا.

هرموقع هم هر کاری دارن درو که باز میکنم سرشونو میندازن پایین میان توو

بابا شاید من لختم توو خونه، وایمیسم جلوی درم یه مکث میکنن نگاه میکنن میان توو

نه میپرسن کار داری نداری

انقدرم بیشعورن مثلا میگن چیکار میکنی؟ میگم دارم درس میخونم میان میشینن درس خوندنمو نگاه میکنن😕

دیوونم کردن

شوهرمم میگه توقع نداشته باش بهت خبر بدن بیان!

شما در چه وضعیتی هستید؟

به نظرتون راهی هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا بودیم 

ولی این مشکل رو نداشتیم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

من برام مهم نیس 😆😆😁

🙄چرا برا من مهم نیس 

من فقط دوست دارم شوهرم کارتو بهم بده 😂😂

هر چی دوست دارم بخرم مهربون باشه دیگه بقیش حله

خانواده شوهر مثل خانواده خودمن😌😌

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
یعنی میخواستن بیان بهت زنگ میزدن؟

نه

کلا رفت و آمد نداشتیم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
من برام مهم نیس 😆😆😁 🙄چرا برا من مهم نیس  من فقط دوست دارم شوهرم کارتو بهم بده 😂😂 هر چی ...

متاهلی؟

مشکل من فرق گذاشتن بی شدازحد مادرشوهرمه داماداش هارومیزاره رو سرش حلوا حلوا میکنه ب من که میرسه انگار بیست وچهارساعته پیششم تازه یعتی تک عروسم هستم خیرسرم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

نزدیکیم، 5 دقیقه فاصله میشه گفت تو یه محلیم. مادرش اینا اصلا نمیرن خونه‌ بچه ها... بیشتر دعوت میکنن. ولی خواهرش میومد یه سره 😐✌️ منم مشکلی نداشتم با اومدنش چون غذا و میوه وشیرینی همه چیو می اورد. ولی سر زده و با سه تا بچه میومد اذیت میشدم گاهی مریض بودم وکلا ادم کوالایی ام نمیتونم اکتیو باشم. خلاصه ک مهمونی ام می‌گرفت مثلا میگفت همه بیان خونه ما یعنی خونه من خودش غذا میذاشت و همه میومدن خونم خخخت دیگه بعد سال‌ها بحثم شد با همسرم اونام دخالت کردن چندماهی هست ندیدمشون 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی