2777
2789
عنوان

تجربیات عمل میکروتسه

3409 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها..همسرم احتمالا یکی دو ماه دیگه باید عمل میکروتسه انجام بده توی مرکز ناباروری یزد😔راستش من اولش قبول کردم اما الان استرس گرفتم که نکنه عمل خطر ناکی باشه.اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم بهم بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نتیجه نگرفتین از عمل؟

سلام عزیزم خوبی؟

نتیجه عمل همسرتون چی شد؟

ما هم قرار انجام بدیم.

الهی فردا از خواب بیدار بشی ببینی اون حاجتی که همیشه میخواستی رو خدا بهت داده و حاجتت برآورده شده.
سلام عزیزم خوبی؟ نتیجه عمل همسرتون چی شد؟ ما هم قرار انجام بدیم.

سلام.نه عزیزم ما قرار بود عمل کنیم که رفتیم پیش دکتر اطرج برای سه ماه آمپول داده.دو ماه دیگه همسرم باید عمل کنه..برات درخواست دوستی فرستادم

سلام.نه عزیزم ما قرار بود عمل کنیم که رفتیم پیش دکتر اطرج برای سه ماه آمپول داده.دو ماه دیگه همسرم ب ...

آمپول های همسر من تموم شد فردا وقت گرفتیم ببینیم چی میگه برامون دعا کنین 

الهی فردا از خواب بیدار بشی ببینی اون حاجتی که همیشه میخواستی رو خدا بهت داده و حاجتت برآورده شده.
دوستان عمل برای چیه واریکوسل؟؟

نمونه برداری از بیضه برای پیدا کردن اسپرم

چون آزواسپرمی ها تو انزال تو مایه منی اسپرم ندارن تنها شانسمون اینه تو بیضه اسپرم پیدا بشه و با ای وی اف باردار بشینم.

سلام.نه عزیزم ما قرار بود عمل کنیم که رفتیم پیش دکتر اطرج برای سه ماه آمپول داده.دو ماه دیگه همسرم ب ...

عزیزم یه سوال داشتم برای شما هم اس ام اس اومده بود بدون همراه باید بره همسرت؟؟

چیکار کردین شما؟

سلام ببخشید برا شوهر منم نوبت دادن برا دو ماه دیگه شما چیکار کردین چه امپول هایی زدین ؟

ن بابا چ خطری دوتا بخیه رو بیضس دکتره دیگع ادم معمولی نیست قرار نیست بکشدش شوهر من دو مرتبع انجام دا ...

عزیزم میشه بگی چجوریه عملش؟؟ بستری داره همراه میخواد ؟ مراقبت بعدش چیه؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ن بابا چ خطری دوتا بخیه رو بیضس دکتره دیگع ادم معمولی نیست قرار نیست بکشدش شوهر من دو مرتبع انجام دا ...

عزیزم میشه بگی چجوریه سخته مراقبت بعدش چی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕