2777
2789
عنوان

سقط شده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب سلامتی انشاالله خوشحال شدم. من هشت روزه پری عقب افتاده بی بی چک مدیکور زدم منفی بود ولی همش حس می ...

نه اتفاقا من هر دفعه شک کردم مثبت بود ولی بعدش دیدم باردار نیستم ولی دو دفعه که بی بی منفی شد هر دوش باردار بودم 😂😂😂 آزمایش مطمئنتره

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
نه اتفاقا من هر دفعه شک کردم مثبت بود ولی بعدش دیدم باردار نیستم ولی دو دفعه که بی بی منفی شد هر دوش ...

راست میگی ؟!!!!! من دیروز کلی هم کار کردم زعفرونم خوردم وقتی دیدم بی بی چکم منفیه باز خبری نیست .البته اقدام نبودم جلوگیری طبیعی داشتیم ی کم مشکوک حالا نمیدونم باردارم آیا یا ن .ولی همیشه قبل پری سینه درد داشتم الان هیچ علامتی ندارم تازه سینه هام سفت هم شدن .گیج شدم .

راست میگی ؟!!!!! من دیروز کلی هم کار کردم زعفرونم خوردم وقتی دیدم بی بی چکم منفیه باز خبری نیست .الب ...

والا از علامتهاش هیچی نمیدونم‌چون بی بی منفی بود من فکر کردم بخاطر کیسته و ماه دوم که تموم شد تازه فهمیدم باردارم ولی به نظرم اگه نی نی میخوای مطمئن شو بعد قرص بخور آها یه چیز دیگه منم چند روز قرص خوردم که بشم ولی بهش آسیب نزد کلا اگه قرار باشه بشه هبچ چیز جلودارش نیست گویا

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
والا از علامتهاش هیچی نمیدونم‌چون بی بی منفی بود من فکر کردم بخاطر کیسته و ماه دوم که تموم شد تازه ف ...

اتفاقا منم تنبلی دارم ولی پری هام منظم بوده هشت روز سابقه نداشتم .بعد دارو معده میخورم ممکنه بخاطر این عقب افتاده باشه؟

اتفاقا منم تنبلی دارم ولی پری هام منظم بوده هشت روز سابقه نداشتم .بعد دارو معده میخورم ممکنه بخاطر ا ...

والا نمیدونم ولی تا جایی که من میشناسم داروهای معده هیچکدوم هورمونی نیستن