2777
2789
عنوان

شده چیزی رو بزور از خدا بگیرید؟

351 بازدید | 23 پست

منظورم اینه که برای یه چیزی خیلی دعاو اصرار  کنید و بعدش پشیمون بشید؟چی بود؟

من برای یه چیزی خیلی اصرار کردم اما الان یهویی یه جوری شدم میترسم اگه برآورده بشه ب صلاحم نباشه

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟

خدا خیلی بزرگ و مهربونه . ما بنده ها قدرشو نمیدونم وقت نیاز میریم طرفش اما بازم اون مهربونه . تو دعاتو بکن بگو خدایا اگه بر صلاحم هست حاجتمو بده 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچوقت همیشه از خدا خواستم اگه به صلاحم هست بشه، هیچوقت اصرار نکردم

منم گفتم اگه ب صلاحم هست اما حالا یه ترس اومده تو دلم

سلام خانوما لطفاً برای این تاپیکم گزارش بزنید

هر کس زد لایک کنه برای حاجت رواییش صلوات بفرستم ❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5715860/خانمهایی-که-طلاق-گرفتید-بیایند?page=1

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

بلی خیلی چیزها رو به اصرار از خدا خواستم ولی بعدش وقتی بهم داده نصفه نیمه رهاش کردم.

مثل قبول شدن توی ازمون ورودی مدرسه ی تیزهوشان راهنمایی و دبیرستان قبول شدم بعد دوم دبیرستان انصراف دادم!دیگه الان بقیش یادم نمیاد چون خوابم میاد

ولی از اون به بعد یاد گرفتم دعا کنم که خدایا هرچیزی که صلاحمه یا ا،پگر فلان خواستم به صلاحمه بهم بده.مطمئنا خدا از ما بر ما مهربانتره

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
اره ولی نشده  نمیدونی الان که به گذشتم نگاه میکنم چقدر خدا رو شکر میکنم که خواسته م اجابت نشده ...

منم خیلی چیزا خواستم و نشد و الان خدا رو شکر میکنم چون اگه میشد بدبخت میشدم

بلی خیلی چیزها رو به اصرار از خدا خواستم ولی بعدش وقتی بهم داده نصفه نیمه رهاش کردم. مثل قبول شدن ت ...

چیز بدی نخواستی بنظرم

بله،پشیمونم همسرم رو چون بخاطر خ وم همیشه توعذابم

وای من خیلی میترسم یه نفر و میخوام و دعا کردم اگه ب صلاحه بشه حالا چی میشه

وای من خیلی میترسم یه نفر و میخوام و دعا کردم اگه ب صلاحه بشه حالا چی میشه

خیلی ناراحتم به حرف خانوادم گوش ندادم

۷سال ۷سال از جوانیم عمرم میگذره شب روزم گریه هست خیلی سختی میکشم خیلی اذیتم میکنن

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼