2777
2789
عنوان

حساس بودن شوهر رو جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا قطع رابطه کن  شوهرتم خواست بره بگو برو اخه زن برادر کیه باز خواهرش بود می‌گفتیم کلا مردا ...

من قطع رابطم گفتم میری برو خونه داداشت ولی اسم منو نیار زنش خیلی ادای مظلوم درمیاره ولی هزار گوه خورده پشتم

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

بچه ها وقتی همسرم قرار بود بیاد خواستگاریم مادرش گفت پسرم سنش بالاس اشکالی نداره گفتن نه بیاین وقتی میومدن اول برادر شوهرمو دیدم فکر کردم خواستگار اونه همون اول عاشقش شدم ولی بعدش گفتن نه اون یکیه بعدش که با همسرم اشنا شدم پسر خیلی خوبی به نظرم اومد منم جواب بله رو دادم الان شوهرمو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه ازاون موقع هم برادر شوهرم هم دوست دارم  بنظرتون گناهه؟

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉
به قیمت یسال منو عشقش لز دست بده

متاسفانه این چیزارو نمیفهمن

منم جاریم با شوهرش قهر کرده بود، شوهرم میگفت تقصیر تو

نگو هی تو دعوا میگفته چرا آرزو فلان کارو میکنه چرا من نباید بکنم

اونا هم میذاشتن کف دستم شوهرم اونم با من قهر میکرد

من عین خیالم نبودم، اونقدر شاد بود😁

بچه ها وقتی همسرم قرار بود بیاد خواستگاریم مادرش گفت پسرم سنش بالاس اشکالی نداره گفتن نه بیاین وقتی ...

آره  خب

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
متاسفانه این چیزارو نمیفهمن منم جاریم با شوهرش قهر کرده بود، شوهرم میگفت تقصیر تو نگو هی تو دعوا م ...

دقیقا جاری منم مظلوم نمایی میکنه سوهرم حرصش رومن خالی میگنه

بچه ها وقتی همسرم قرار بود بیاد خواستگاریم مادرش گفت پسرم سنش بالاس اشکالی نداره گفتن نه بیاین وقتی ...

عزیزم سعی کن جاهایی ک هست تری تا نبینیش

خودت دوست داری آیا همسرت هم تورو دوست داشته باشه هم خواهرتو!؟ 

تقریبا چن وقت پیش گفتم بهش ک هرجا ببینمش احترام نمی ذارم شوهرم زد دماغ  و دهنمو خونی کرد

اول اینکه کار شوهرت خیلی بده که زده.

بعد اینکه نباید هی در گوشش بخونی اونجوری بدتر لج میکنه باتو و با جاریت بهتر میشه. فکرمیکنه تو مقصری

عزیزم سعی کن جاهایی ک هست تری تا نبینیش خودت دوست داری آیا همسرت هم تورو دوست داشته باشه هم خواهرتو ...

اون دختر عمشونه اینم بگم خواهرسوهرم همش میشه الکی از من حرف میبره به اون اونم

عزیزم بچه نیستی ک مردا از این چیزا سر در نمیارن خودت جوابشو بده

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃