2777
2789
عنوان

کاشت ناخن 🍄☺🍄

204 بازدید | 21 پست

دوستان خوبید ؟من یه سوال دارم

من 19 سالم بود سل ریه گرفتم وتا الان عوارض اون سل رو ریه هام مونده ....حالا رفتم کاشت ناخن یادبگیرم ...بوی لیکویید ریه مو به درد میاره ...  چیکار کنم ....کلی هزینه کردم 

متاسفانه ناراحت نشی اره 

میرفتی دیزاین ناخن یاد میگرفتی هیچ بویی نداره که 

دیزاین از ۰ تا ۱۰۰ میگم 

من خودم طراحی انجام میدم درآمدشم بد نیس 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟؟؟

اره جدی میگم 

مربی دیزاین یاد نمیده میتونی بهش بگی کاشت با دیزاین عوض کنه موادش قیمتی نداره

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
دوست داشتم تو خونه کار کنم ...دیزاین و تو خونه نمیشه که .....باید بری زیر دست کسی 

آرایشگاه برو حالا چرا خونه الان کسی نمیره خونه مردم 

نمیدونم ....میترسم ....حواشی باشه محیط کاره دیگه زیر اب زنی یا هر چی😂😂

ول کن اینا رو 

خودت باش و با مردم صمیمی نباش فقط کار خودتو کن 

ناامید نشو