بچه ها باردارم میدونید که....با اینکه یه پسر دارم تازه شیش هفته امه قبلا هم گفتم مادرم فرق میذاره خیلی....دیشب زنگ زده و یکم از زنداداشم گفته ک داداشمو فلان میکنه بهمان میکنه بعد من گفتم تا بفهمه من باردارم دیگه اذیت نمیکنه انقد حسوده تلاش میکنه دوباره باردار شه با اینکه سنش خیلی کمه...ولی من سنم زیاده.... بعد مامانم با یه لحن بدی گفت حالا ببینیم چی از آب درمیاد منظورش این بود که اگه دختر شه دلشونم برات میسوزه تازه...😭😭😭 همیشه با رفتار و کلامش میگه اگه دختر شه خیلی بدبختی و اول بدبختی هاته....خیلییی ناراحتم چرا عاخه....😭😭الان باید خوشحال باشن بگن نوه جدید تو راه داریم و انشالا سالم و سلامت باشه اونوقت اینجوری قلب و ذهن منو بهم میریزن صبح و شب علائمم رو چک میکنم میگم خدایاااا اگه دختر باشه خانواده شوهرممم که هیچ اصلا کسیو نداریم خانواده خودمم اینجوری ...اون بچه واقعا کسی دوستش نداره... میدونم که میگم ...سالها من و خواهرم مورد بی مهری قرار گرفتیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچکی دوسش نداره؟؟؟؟پس خودت و شوهرت چکاره این؟به جای اینکه با عشق و دوست داشتن زیاد اگه دختر شد این تابو رو بشکنی خودت بدتر داری بهش دامن میزنی بچته هر چی باشه با هر جنسیتی
دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
حالا من باردار ک شدم جنسیت که فهمیدیم به مامانم گفتم دختره،اونم ب بابام گف رفتیم خنشون بعد بابام چندبار پشت هم گف الحمدلله به شوهرم میگف برو سجده شکر بزار ک بچت دختره
ما خودمونم دوتا دختریم و هرسری سر هر کدوممون بابام سجده شکر میکرده
ن بخاطر اونا نیس ولی تاثیر داره همین الان پسرم خانواده خودم رو خیلی دوست داره کلی چیز ازشون یاد میگیره ولی خانواده شوهرم چون بد عروسن ب بچمم توجه نمیکنن انقد متوجه میشه...هیچوقتم اسمشونو نمیاره ....ولی مدام اسم پدر و مادرمو میاره و راجبشون حرف میزنه...حالا ببین ن عمویی ن عمه ای ...یه دونه دایی داره که سالی یبار زورکی ببینیمیش