2777
2789
عنوان

دوستان خواهشا بیاید

363 بازدید | 62 پست

خانواده شوهرم همگی کرونا گرفتن شکر خدا خوب شدن فقط مادر شوهرم دوماهی بستری بود الانم تنگی نفس داره ویک هفتس اوردیم خونه بنظرتون درسته پدر و مادرم بیان عیادت نمیدونم میترسم بعدا گله کنن هرروز تقریبا زنگ میزنن حالشو میپرسن ولی نمیدونم بیان عیادت درسته یانه میشه بهم بگین چی کار کنم؟

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نیان بهش بگو ممکنه یکی ناقل باشه دوباره بگیره با اینکه خود طرف مریض نشه

گاهیم میگن ممکنه میکروب رو لباسی چیزی بوده باشه

خدای نکرده اگه دوباره بگیرن بعد همش میشه تقصیر خانواده شما

مشکلی نیست  دوره ش دو هفته ست و تمام  خیالت راحت بیت   کیژی کوردواری        مترسه 

آقا🙌  و  کورد هستم  👌 هیچ وقت ادعای برتری نکن؛بدان که همه از تو بهترند 💎بهترین دوست  خودت هستی نه  گرگ بیابان 🌷 بهترین زندگی  خود باید بسازی نه به امید دیگران 💕 خنجر دشمن بهتر از نیش دوست است 👹

ویروس رو لباس ۵دقیقه  اثر داره 

فقط زیر کفش  ۱۲ساعت و رو لاستیک ماشین ۲۴ ساعت تاثیر داره

آقا🙌  و  کورد هستم  👌 هیچ وقت ادعای برتری نکن؛بدان که همه از تو بهترند 💎بهترین دوست  خودت هستی نه  گرگ بیابان 🌷 بهترین زندگی  خود باید بسازی نه به امید دیگران 💕 خنجر دشمن بهتر از نیش دوست است 👹
نه نیان بهش بگو ممکنه یکی ناقل باشه دوباره بگیره با اینکه خود طرف مریض نشه گاهیم میگن ممکنه میکروب ...

ممنونم ازت منم خودم دلم نمیخواد بیان گفتم بزار یه کم دیگه بگذره

مشکلی نیست  دوره ش دو هفته ست و تمام  خیالت راحت بیت   کیژی کوردواری     &n ...

ممنون وله باور کن فره ترسیاین واقعا سختمان له گذریا