2777
2789

ما چون ب خاطر شرایط کرونا عزوسی نکردیم منتظریم تالار ها ک باز شد سالگرد فوت پسر عمو همسرم بدن عروسی کنیم

رفتیم سر خونه زندگی مون

خواهرش در رفته گفته که حالا شاید خدا کرد حامله شد عروسی نکرفتیم براش

اینم بگم جهاز عروسی همه چی خرج با شوهرم

به نظرتون قطع ارتباط کنم بدون هیچ بحثی بهتره

خب دوس نداره داداشش بیشتر از این بیفته تو خرج

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بسپار به خدا 

کینه تو دلت نمونه

خواهری هیشکی از فردا خبر نداره

تو به رفتار خوبت ادامه بده بسپار به خدا

اسمم زهرا، سنمو نمیگم😜، محترمانه جوابتو میدم پس محترمانه باهام رفتارکن، استقلالیم🤗
حالا هر کی یه نظری  داد شما قطع رابطه میکنی؟ فحش که نداده!!

نه نداده ولی خب خیلی دلش میحاد من عزوس نشم خودش ک عزوس شده بهترین زندگی شوهرش بهش داده حوبه برا ما بده

مگه واسه هرحرفی قطع رابطه میکنن؟؟

والا این حرفای معمول تو هر خانواده ای هست قرار باشه قطع رابطه کنیم که دیگه هیچکی دورمون نمیمونه!

منعطفتر رفتار کنیم بهتره.

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
ما عروسی رفتیم عروس 5ماهه باردار بود .خوب یه بار به شوخی بگو من باردارم بشم و بچه دار با بچم تو عروس ...

من نظرم اینه جلوش بگم ملت منتظرن حامله بشم عروسی نکنم ولی خب 😂😂حیف ک ارزوش ب باد میره