2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم این حرفو زده به نظرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 25 پست

فکر میکنم سنت کمه استارتر فکرتو با یه حرف درگیر کردی. 

با حرف اونم الان شما حامله نمیشی

بیخیال رفتارها باید ببینی حرف ها باید بشنوی خانواده خودت و شوهر و دوست و غریبه نداره اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برمیگشتی میگفتی وای خیلی خوبه که حامله باشم و عروسی بگیرم  بچمم تو عروسیم هست  اگه حامله ...

ایول ببینمش میگم جلو خودم ک نگفته تو جمع خودشون پشت سرم کفته

فکر میکنم سنت کمه استارتر فکرتو با یه حرف درگیر کردی.  با حرف اونم الان شما حامله نمیشی بیخیا ...

نه دردم اینه حرف زیاد زده رفتار زشت زیاد کرده واسه همین دیگه کم اوردم

نه دردم اینه حرف زیاد زده رفتار زشت زیاد کرده واسه همین دیگه کم اوردم

بیخیال یا باید کلا شوهرتو از خانوادش بندازی که نمیشه یا گوش بدی بجا و وقتش جواب بدی کم کم میفهمن با کی طرف هستند 

اخه همین حالش چند ماهی یبار میرم خونشون مجبوری اونا ک اصلا نمیاد  هر روز خدا پیام شوهرم میده ...

به جای حرص و خودخوری ی بار حرفهایی که در موردت گفته به روش بیار بدون طعنه و کنایه و خیلی جدی بپرس چرا اینطوری حرف میزنه

من مخالف به حاشیه رفتنم 

اینطوری هم‌مطمئن میشی این حرف و زده و بقیه بیخودی نگفتن

و هم اینکه اون دفعه آخرش میشه

بیخیال یا باید کلا شوهرتو از خانوادش بندازی که نمیشه یا گوش بدی بجا و وقتش جواب بدی کم کم میفهمن با ...

اون ک نمیشه نمیخام چون شوهرم خیلی ارتباط قوی با خواهر لوسش داره

به جای حرص و خودخوری ی بار حرفهایی که در موردت گفته به روش بیار بدون طعنه و کنایه و خیلی جدی بپرس چر ...

میدونم ولی حقیقت نمیگه چون قبلا شده پیامش دادم گقتم

رو خودش نذاشته در عوضی ک پیامش دیدما ک ب شوهرم داده حرف زده

ولی میگفت نه من اصلا دخالت نمیکنم هیچ وقت 

میدونم ولی حقیقت نمیگه چون قبلا شده پیامش دادم گقتم رو خودش نذاشته در عوضی ک پیامش دیدما ک ب شوهرم ...

چرا پیام رو در رو حرف بزن 

من خیلی کم پیش اومده این مشکل رو داشته باشم اما چند باری تو محل کار یا فامیل اینطور شده خیلی راحت گفتم شنیدم همچین حرفی زدی  ربطی بهت  داره

یا منظورت چی بوده 

کلا جوری رفتار کردم که دفعه آخرش باشه