2777
2789
عنوان

بیمارستان آتیه یا اقبال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 53 پست
من بهمن زايمان كردم با اتاق وي اي پي ميتونم بگم معركه بود چيزي از هتل كم نداشت..دسته گل،پذيرايي ميوه ...

ان شالله هرجامیری بهترین حال وداشته باشی عزیزم 

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهمن زايمان كردم با اتاق وي اي پي ميتونم بگم معركه بود چيزي از هتل كم نداشت..دسته گل،پذيرايي ميوه ...

صارم ودی رو یادت رفت بگی عزیزم

من وتمام اونایی که رفتیم اتیه فوق العاده راضی بودیم به نسبت همه اونایی که جاهای دیگه رفتن 

اتفاقا دخترخالم نیکان بود واقعا ناراضی بود

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!
صارم ودی رو یادت رفت بگی عزیزم من وتمام اونایی که رفتیم اتیه فوق العاده راضی بودیم به نسبت همه اونا ...

دي هم براي كورتاژ مامانم بستري بود خوب بود.

صارم رو حقيقت تجربه اش رو نداشتم نظرات مختلفي هم راجع بهش شنيدم،ولي تا خودم چيزي رو تجربه نكنم حقيقت به نظرات بقيه اكتفا نيمكنم چرا بخوام خودمو مديون كنم.

اره آتيه هم خيلي رفتم چون ما شهركيم متاسفانه خيلي راهمون لع بيمارستان كج شده..

خوب از نظر ادمها فرق داره ديگه..بنده خدا اونايي كه دولتي ميرن و توي اتاقي شش نفره و با پرستاراي بداخلاق ميگذرونن.

وگرنه بيمارستان خصوصي ها تقريبا همشون خوبن حالا يكي بهتر يكي خوبتر

💕

خودم بی هوشی خواسته بودم باماسک  من فوبیای آمپول دارم  وحشت شدیدددد  به دکترم گفته ...

عزیزم ممنون توضیح دادی. بیهوشی فقط با ماسکه؟من یک فیلم دیدم تو بیهوشی لوله تو بینی شون کرده بودند برای شما اینجور نبود؟ بعد بیهوشی حالتون بد نبود میگن یه دفعه ای درد شدید داره برعکس بی حسی که کم کم دردت بر می گرده و اینکه شکمتو فشار میدن دردش زیاده من ازین چیزاش بیشتر می ترسم.

اقبال بیمارستلن خوبیه چند نفر رفتن راضی بودن اگه مولش برات مهم نیست برو اتیه ولی اقبال هم خوبه بیشت ...

دکترم خوبه البته بیشتر تو بیمارستان شرکت نفته رییس بخش زنان اونجاست اخلاق و رسیدگیش خیلی خوبه زایمانشو نمی‌دونم.

خيلي مهمه محيطي كه هستي چه جوريه! دور از جونمون چرا هزينه نكنيم براي خودمون!

منم نظرم همینه حالا که می خوام هزینه کنم از رسیدگی و محیطش مطمن باشم مگه چند بار قرار زایمان کنم که بخوام صرفه جویی کنم

ماما خصوصی گرفته بودید؟ زایمان طبیعی بدون درد یا نه

نه همونجا ماما بهم رسیدگی میکرد . ساعت ۳صبح دردام شروع شد تا ۶صبح

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
زایمان اولتون بود قبلش ورزش کردید 

بله اولی ... نه اصلا ورزش نکردم فقط پیاده روی میکردم و کارای خونمو خودم انجام میدادم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته