2777
2789
عنوان

بیمارستان آتیه یا اقبال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیهوشی بودی یا بی حسی

خودم بی هوشی خواسته بودم باماسک 

من فوبیای آمپول دارم 

وحشت شدیدددد 

به دکترم گفته بودم سوند روبعدبی هوشی وصل کنن همه چیزمو 

اولش واردشدم دکترم زنگ زدو گفت(رئوفی...عشقمه مهربووووون وعالی)

بهشون من ترسوام 

خلاصه اومد آنژیوکت وصل کنه پرستاره من غش کردم نشد مسئوله اومد کشتش که سریع بزن وقتی میترسه کارتموم شه بیماراذیت نشه

خلاصه همشون مهربون بودن 

کلی بهم سر زدن من خیلیییی ترسوام خیلی 

بچه پی پی می کردمی گفتیم میومدن میبردن تمیززززز میکردن میوردن 

شوهرمم حسابی بهشون انعام داد

اون موقع هنوز پوشک خارجی نایاب نشده بود 

پوشک پمپرز دادن 

لباس تن دخترم کردن 

ساکشون تکمیل بود

کلاعالی بود

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!
شما زایمان داشتید اونجا راضی بودید

اقبال ۱۶ماه پیش زایمان کردم طبیعی عالی بودن اخلاقشون بیست همه چیشون بیست حتما زایمان های بعدیمم اقبال میرم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اقبال من ملاقاتي رفتم وحشتاك كثيف بد بود اتيه ولي نرديكه منزلمونه ميرم ميام براي چيزاي مختلف   ...

دوستای من بهمن ولاله بودن اصلااااا راضی نبودن اصلا 

رسیدگیشون افتضاح بود

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!
دوستای من بهمن ولاله بودن اصلااااا راضی نبودن اصلا  رسیدگیشون افتضاح بود

من بهمن زايمان كردم با اتاق وي اي پي ميتونم بگم معركه بود چيزي از هتل كم نداشت..دسته گل،پذيرايي ميوه و شيريني البته شش سال پيش.

الان ولي نظر دكترم روي لاله هست.

براي ي سري كارهاهم رفتم فعلا كه خوب بوده.

ضمن اينكه نيكان/گاندي/بهمن/لاله/عرفان نيايش/ سالهاست رتبه هاي اول رو توي خدمات دارن

💕