سلام من دیرورم تایپیک زدم،پسر ۹ ماهم چند روز سرماخوردگی داشت بهتر شد ولی از دیروز اسهال و تب داره،از دیشب تا الان بیست بار اسهال رفته،دیروز دکتر گفت پودر او ار اس و زینک بده اگر اسهالش خونی شد سفکسیم بده که از امروز خونیه،دلم براش کبابه بیحال شده،کته ماست،نبات داغ،موز دادم بازم اسهال میره،الان تا شیرمو خورد اسهال رفت،یعنی از شیرمه؟؟پریروز برا اولین بار با شیر پاستوریزه فرنیشو درست کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخی جانم😔😔میخوای شیرتو نده شیر خشک بده یه مدت شاید بهتر شد.
ببر دکتر ازمایش بگیرن حتمااا
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
معدش عفونی شده . باید ۴ ۵ روز انتی بیوتیک بخوره خوب بشه
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….