2777
2789
عنوان

یه زن خطا کار🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 33 پست
خب اول باید بدونیم چیکارکردی بعدش نظربدیم

چند وقت پیش مشکل بزرگی برامون پیش اومد و من قهر کرده بودم وهیچکس حتی خانوادم دلیلش نمیدونسن.این خانم اعتمادم جلب کرد گف بهم بگو که سبک میشی نمیدونسم اینجوری آتو میشه دستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ب اون خانم چی بگم حتی دروغ هم گذاشت روش بهش گفته.گفته من جای خواهرت این زن ب دردت نمیخوره راز زندگیتو بهم گفته.من اون خانمو ب خاطر آرامش خودم بخشیدم اما نمیدونم بهش بگم که چرا اینجوری کرده یانه

چیکار کردی مکه🤷🏻‍♀️

راز بزرگ زندگیمو تو یه فشار روحی سخت ب همسر دوستش گفتم.اون خانم ازم ی چیزی خواست و من براش انجام ندادم حالا زهر چشم گرفته ما زندگی خیلی خوبی داریم همیشه میخواست زندگی ما خراب شه

همسر دوستش که از قبل همسرم باعث آشنایشون شده بود

خدایی کاربدی کردی سردرون خودتو شوهرتو فاش کردی.الانم نگران نباش فقط نیاز به زمان داره تا شوهرت مثل قبل بشه.میتونی بهش پیام بدی و بگی پشیمونی ودیگه تکرار نمیکنی

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
خدایی کاربدی کردی سردرون خودتو شوهرتو فاش کردی.الانم نگران نباش فقط نیاز به زمان داره تا شوهرت مثل ق ...

خیلی گفتم که شرمندم و اون شب انقد تحت فشار بودم و ناراحت بودم ب ی عابر خیابونیم اعتماد میکردم.گف بخشیدمت اشکال ندار اینم گذشت اما خیلی رفتارش فرق کرده

راز بزرگ زندگیمو تو یه فشار روحی سخت ب همسر دوستش گفتم.اون خانم ازم ی چیزی خواست و من براش انجام ندا ...

وای 

منم از این کار ضربه خوردم ولی خداروشکر قضیه زیاد بیخ پیدا نکرد، عزیزم رو در رو باهاش حرف بزن و اینکه صداشو ضبط کن که بتونی بعدش بر علیه خودش استفاده کنی یا ازش سکایت کنی

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
وای  منم از این کار ضربه خوردم ولی خداروشکر قضیه زیاد بیخ پیدا نکرد، عزیزم رو در رو باهاش حرف ...

الان همسرتون همه چیزو فراموش کرد؟ اعتمادش برگشت؟آخه ما با عشق شروع کردیم و همو دوست داریم.اما دیشب با افسوس گفت ما کامل کننده هم نیستیم😔😔

الان همسرتون همه چیزو فراموش کرد؟ اعتمادش برگشت؟آخه ما با عشق شروع کردیم و همو دوست داریم.اما دیشب ب ...

فراموش که نه نکرده چون دوست صمیمیش خاستگارم بوده و بعد ازدواج فهمید، نه منو تونست ول کنه نه دوستش همسرمو ول میکنه چون خیلی همسرمو دوست داره، بلاخره یه جوری کنار اومد و من متقاعدش کردم که حسی به دوستش نداشتم، فقط اینکه تو مراسماتی که میریم اگه دوستشم باشه خیلی کلیک میکنه روم که ببینه نگاه طرف میکنم یا باهاش حرف میزنم یا نه،نمیتونم بگم صد درصد بهم اعتماد داره ولی چیکار باید میکردم که نکردم🤷🏻‍♀️

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
فراموش که نه نکرده چون دوست صمیمیش خاستگارم بوده و بعد ازدواج فهمید، نه منو تونست ول کنه نه دوستش هم ...

نه عزیزم اون اعتماد دار بهت فقط حساسه و این رفتارش از دوس داشتن میاد.من خودم همسرم آدم گیریه

نه عزیزم اون اعتماد دار بهت فقط حساسه و این رفتارش از دوس داشتن میاد.من خودم همسرم آدم گیریه

کاش اینجوری که میگین باشه😔

آخه یه بار دوستش نمیدونم پیجمو از کجا پیدا کرده بود پستی که نیمی از چهرم مشخص بود رو لایک کرده بود همسرمم چون ادمین پیجمه متوجه شد تا چند وقت قهر بودو سرسنگین انگار من کار خلافی کردم یا پیج اونو دائم چک میکنم که طرف اومده لایکم کرده،اینکاراشو میبینم اعصابم بهم میریزه،به جای اینکه یقه دوستشو بگیره بهش بگه چیکار به زنم داری، به من شک میکنه..هعی بیخیال😔