راس میگی تو هم حق انتخاب داری ولی بزار یکم آروم شه آتیشش بخوابه بد باهاش صحبت کن
یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بشینبهش توضیح بده خبببب ای خدااااا اینقدربدم میاد از مردای لجباز
توضیح بدم یا خودش و با چیز دیگه ای سرگرم میکنه یا میگه نمیشه یه بار خواستم به مادرش بگم گفت حق نداری در مورد مسائل خصوصی با خانوادت یا خانوادم صحبت کنی
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
بهش بگو میخواستی قبل ازدواج قبول نکنی ک ۵ سال بعد باردار شیم اونوقت منم با یگی ازدواج میکردم که قبول کنی این شرطمو حالا هم بگو مشکل توعه و ب من ربطی نداره والااا