2777
2789
عنوان

بچه ها دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 85 پست
اره واقعا سن خیلی تاثیر داره 

ما 7سال اختلاف داریم حس میکنم گاهی خیلی زیاده😑 طرز فکرامون متفاوته ولی چون همو دوست داریم کنار میاییم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
آخه میتونست قبل ازدواج قبول نکنه 

راس میگی تو هم حق انتخاب داری ولی بزار یکم آروم شه آتیشش بخوابه بد باهاش صحبت کن

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر نترس فعلا بزار اروم شه اقدام کن حالا تا بگیره طول میکشه درس ت هم تموم میکنی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بشین‌بهش توضیح بده خبببب ای خدااااا اینقدربدم میاد از مردای لجباز 

توضیح بدم یا خودش و با چیز دیگه ای سرگرم میکنه یا میگه نمیشه یه بار خواستم به مادرش بگم گفت حق نداری در مورد مسائل خصوصی با خانوادت یا خانوادم صحبت کنی 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
توضیح بدم یا خودش و با چیز دیگه ای سرگرم میکنه یا میگه نمیشه یه بار خواستم به مادرش بگم گفت حق نداری ...

ببین تو هم سفت و سخت باش  و کوتاه نیا

وقتی ببینه کوتاه نمیای اون خودش کوتاه میاد

خیالت راحت 

استاتر بجایی که بهش دروغ میگفتی باید مشکلتون رو با حرف حل مکیردید نا با پنهان کاری  من بهش حق ...

منم درس میخوندم باردارم شدم خودمون میخواستم

بچه دارم شدم درسمم تموم کردم 

تازه مامان هم ندارم ،هییییییییچ کسی نبود ک کمکم کنه 

کجا داره پیر میشه تا ۳۵ میشه بچه آورد

اره ولی بیاره بعد نیاره

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
چه ربطی داره 

ماکه ماییم سنمون کمه نمیاریم بعد ایشون میخاد بیاره  

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .