2777
2789
عنوان

کیا تنبلی تخمدان دارن و رهاش کردن

79 بازدید | 15 پست

من ده ساله دارم با هیجی خوب نشدم فست فود و غداهای کنسروی از اولم نمیخوردم سوسیس و اینجور چیزا نمیخوردم از اول پریودم منظم اما با درد شدیده موی زائد دارم وحشتناک ک مجبورم شیو کنم موی صورتمم خیلی زیاد همین دیگه...ولش کردم

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

منم همینطور ولی نامنظم بودم چربی شکمم کم شده دیگ منظم شده ولی موهام اونقد کم پشت شد ک ازته زدم الان ...

بهتر شده با حنا؟

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور ولی نامنظم بودم چربی شکمم کم شده دیگ منظم شده ولی موهام اونقد کم پشت شد ک ازته زدم الان ...

اذیت نمیشی موهاتو از ته زدی ؟ بیرون بخوای بری چیکار میکنی ؟ منم خیلی به سرم زده از ته با ماشین بزنم جرات نکردم

یکم رشد کنه ببینم چی میشه ولی حناوجوشانده ی بابونه ریزش‌رو خیلی خیلی کم میکنه رویش رو منتظرم

من سالهاست میذارم دریغ از یه کم رویش ولی خو ریزش رو کم کرده همش کابوس میبینم همه موهامو از دست دادم 

اذیت نمیشی موهاتو از ته زدی ؟ بیرون بخوای بری چیکار میکنی ؟ منم خیلی به سرم زده از ته با ماشین بزنم ...

من مقنعه میپوشم گلم بعدواسه اینکه معمولی دیگه بشه اززیرمینی اسکارف سیاه میبندم من چندین بار زدم 

من سالهاست میذارم دریغ از یه کم رویش ولی خو ریزش رو کم کرده همش کابوس میبینم همه موهامو از دست دادم

اره ریزش رو کم میکنه ولی توسایت ی قرصی دیدم فمودین گیاهی هس فعلا اونم میخورم براتنظیم

من مقنعه میپوشم گلم بعدواسه اینکه معمولی دیگه بشه اززیرمینی اسکارف سیاه میبندم من چندین بار زدم

همسرتون چیزی نمیگه ؟ من بزنم اول از همه میشم سوژه همسرم میترسم نتونم طاقت بیارم افسردگی بگیرم