2777
2789

تا حالا اینقد برام مهم نبوده 

28 سالمه 

دوس ندارم به 30 برسم مجرد باشم

ولی با این اوصاف فکر میکنم همینطور بشه 

بعد کلا از این دخترای شیک پوش امروزی هم نیستم 

قیافمم خوب نیست 

کلا حس خوبی ندارم

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

سایت ادم و حوا 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم باید به روز باشی و به خودت برسی من ۳۵ سالمه دو تا بچه هم دارم ولی کاملا امروزی میپوشم 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه کار معجزه کننده بهت میگم انجام بده 40 روز زیارت عاشورا بخون هدیه کن به شهید نوید صفری بهش میگن چله زیارت عاشورا به نیت ازدواج و همسر خوب بخون معجزه هست  فقط یادت نره برای مولامون هم دعا کنی .منو عزیزام هم دعا کن لطفا که خیلی محتاج دعام

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

چرا همش اینو تبلیغ می کنید!

یکی از دوستام ثبت نام کرده بود 

میگفت خیلی پررو هستن پسراش و خانواده هاشون یه جوری برخورد میکنن انگار دختره مونده روی دست خانوادش

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

وقتش نشده . به ظاهر و تیپ و قیافه هم نیست.

طرف قیافه نداره شوهر کرده طرف هیکل نداره شوهر کرده طرف ظاهرش امروزی نیست شوهر کرده بر عکس هم هست طرف زیباست یا هیکل خوبی داره به خودش میرسه خانواده خوبی داره ولی مجرد هست 

چرا همش اینو تبلیغ می کنید!

تبلیغ؟ من کی تبلیغ کردم ؟ 

توی تلویزیون برنامه عصر خانواده میارن دیدم معتبره دوست دارم یه راهنمایی و کمک کرده باشم گفتم شاید کسی اشنا نباشه واسطه ای برای کار خیر بشم 

خب اینجا خیلی ها مشکلشون مجردی هست و نبود خواستگار و این سایت در عین معتبر بودن واسطه ای هست برای ازدواج حلال تبلیغ هم باشه چرا که نه چیز های خوب تبلیغ شه 

یکی از دوستام ثبت نام کرده بود میگفت خیلی پررو هستن پسراش و خانواده هاشون یه جوری برخورد میکنن انگار ...

ثبت نام تو این سایت بی احترامی به خود دختر هست. مادر شوهر همینجوری عروس رو میخوره وای به حال اینکه عروس از این سایت بگیره. دو روز دیگه بکوبه تو سرش تو مونده بودی اومدی اونجا دنبال شوهر. 

حس تون رو درک میکنم آدم دوست داره دیگه تا سی سالگی تکلیف یه چیزایی توی زندگی روشن بشه 

با مجردی تون خوش بگذرونین استایل جدید، کلاسای جدید و ... رو تجربه کنین اونی که باید بیاد میاد

یکی از دوستام ثبت نام کرده بود میگفت خیلی پررو هستن پسراش و خانواده هاشون یه جوری برخورد میکنن انگار ...

به نظرم که از بیشعوری خانواده  و پسره هست دیگه همه جا همه جور ادمی پیدا میشن 

و دختر باید ج رد بده به همچین بیشعور هایی 

ثبت نام تو این سایت بی احترامی به خود دختر هست. مادر شوهر همینجوری عروس رو میخوره وای به حال اینکه ع ...

به اون مرحله نمیرسه

حتی توی صحبتای اولیه با دخترا دم دستی برخورد میکنن