2777
2789

دوستان دوست دختر پسر داییم که ۲ سال باهم دوستن هر وقت تو جمعی هستیم و میاد پیشمون به همه سلام میده وقتی من و میبینه نه نگاه میکنه نه سلام میده نه جواب سلام میده خیلی بهم برمیخوره واقعا بی ادبه اصلا نمیدونم چرا با من اینطوریه حتی اگه ۲ نفر باشیم به اون یه نفر سلام میده به من حتی نگاهم نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ایندفعه تو اصلا بهش حتی نگاهم نکن

تو یه جمعی هم هستین وارد میشه از کنارش رد شو برو محل بهش نده 

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
دوست دختر پسر دایی کیه دیگه سلام نداد تو هم بهش سلام نده

بحث اینه با هیچکس اینطوری نیست تازه قراره باهم ازدواج کنن از الان نیومده اینه بعدا خدا میدونه چی میخواد بشه 

حالا دوست دختر پسر دایی که مهم نیست 

دختر عمه های شوهر من همشون همینن ولی چون میدونم از سر حسادت شدیدی هست که به من دارن کلی کیف می کنم اصلا برام اهمیتی ندارن 

اساسا آدم هایی که تاثیری تو زندگیت ندارن نباید برات مهم باشن 

خدایا شکرت واسه همه چیز 
حالا خوبه هنوز دوس دختره و همچین میکنه عروس داییت بشه خدا به دادت برسه    

سلام❤

دوست دختر هم دوست دخترایه قدیم🤭😂

🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خورشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️ 🌺🌺