2777
2789

مثلا واسه غذا درس کردن نخود و لوبیا بپزیم بزاریم فریزر که آماده باشه 

یا مثلا من مهمون که واسم میاد کمکم نمیکنند و من کمر درد دارم واسه ظرف شستن میتونم لیوان یه بار مصرف بخرم ک راحت تر باشم😬😬😬

حالا ایده ای اگه دارید بریزید وسط برا جارو کردن برا مرتب بودن غذا درس کردن

دانشجو هم هستم نمیرسم و کمر درد دارم بچه هم ندارم

فقط یچی بت میگم ظرفاتوهمون لحظه که کثیف شدن بشوری وواسه شب یافردانگه نداری۲هیچ جلویی

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار کن😐

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

پیاز داغ اماده بزار فریزر

ولی حبوباتو نپز خواهشا ی مزه بد داره موقع پخت کف میاد رو غذا،کاری نداره ک

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎
پیاز داغ اماده بزار فریزر ولی حبوباتو نپز خواهشا ی مزه بد داره موقع پخت کف میاد رو غذا،کاری نداره ک

آره منم ی بار پختم بعدش خیلی بدمزه شده بود

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

گوشت چرخکرده رم همون اول کارهمشوپیازبزن بعدتقسیم کن بزارتوفریزر

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

فک کنم دردمونو فقط غول چراغ جادو حل کنه هیچ راه حلیم نداره 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

من هرروز هفته رو ی کاری انجام میدم

مثلا شنبه جارو ی شنبه طی کشی ۲ش گردگیری و..

این باعث میشه مثلا وقتی تمرکزم فقط روی جارو باشه واسش وقت بذارم و خسته ام نشم. و طول هفته ام همه جا تمیز میشه و کاری از دستم در نمیره

حبوبات رو نپز یه روز خیس کنی کافیه حالا خواستی فریز کن خواستی استفاده کن 

پیاز داغ اماده میگیرم 

ظرفشویی بگیر مخصوصا که کمر درد داری و دیگه از ظرفها خلاص 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
من هرروز هفته رو ی کاری انجام میدم مثلا شنبه جارو ی شنبه طی کشی ۲ش گردگیری و.. این باعث میشه مثلا ...

ولی من یه روز در هفته تمیز کاری میکنم بعد تو کل هفته خیییلی راحتم و کاری ندارم اینجوری بهتره