2777
2789
عنوان

تنبلا بیاید راه های راحت خونه داری بهم یاد بدیم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 32 پست
ولی من یه روز در هفته تمیز کاری میکنم بعد تو کل هفته خیییلی راحتم و کاری ندارم اینجوری بهتره

خب من چون اساسی تمیز میکنم مثلا اگر جارو بزنم حتما باید زیر کابینت زیر فرش و همه جا جارو بشه. یا مثلا ی روز هفته رو کابینت و دستمال کشی میکنم. یا موقع طی کشی زیر کابینت و پشت تی وی رو تی میزنم. بخام این همه کار و ی روز انجام بدم خسته میشم و از سروتهش میزنم

موقع گردگیری تا در کمد دیواری رو دستمال میکشم. حتی سردسته مبلا و در اتاق و ۴چوبارو. نمیتونم اینارو توی ی روز انجام بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا راه حل بدید نصیحت نکنید  من تنبلمممم آااااره من یه تنبلم

رو ظرف کثیف ها اب جوش بریز که زودتر تمیز شه قابلمه برنج و خورشت قبل اینکه سفره بندازی با آب خیس کن غذای مهمونی یک مدل درست کن که ظرف زیاد کثیف نکنی

پیاز داغ اماده بزار فریزر ولی حبوباتو نپز خواهشا ی مزه بد داره موقع پخت کف میاد رو غذا،کاری نداره ک

منم اندازه چن بار غذا همیشع پیاز داغ درست میکنم سبزی قورمه رو یه هفته زودتر سرخ میکنم تا هر وقت اراده کردم آماده باشه نهار فردا رو نصفش رو شب آماده میکنم 

اگه تعداد مهمونات زياده و نميشه از ميز غذاخوري استفاده كني و مجبور ميشي رو زمين سفره بندازي (مثل مهمونياي مامان من  )، روي سفرت حتما سفره يكبار مصرف بكش.

موقع جمع كردن سفره اصليت تميزه نياز به شستن و تميز كردنشم نيست  

منم اندازه چن بار غذا همیشع پیاز داغ درست میکنم سبزی قورمه رو یه هفته زودتر سرخ میکنم تا هر وقت اراد ...

منم همیشه سبزیو میسرخم میزارم فیریزر

ی ظرف در بسته پر پیاز داغ دارم

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎
من عاشق ظرف یبارمصرفم ولی هروقت میخوام بگیرم میگن بیخیال دوتاظرفه میشوری

برا مهمون نزدیک حالا عیب نداره ولی برای مهمونی ک دیر ب دیر باشه یا فامیل همسر و اینا زشته خدائیش ،منم ظرف شور ندارم ولی تمام ژرفای کابینت میاد بیرون وقتی مهمون دارم 

اگه تعداد مهمونات زياده و نميشه از ميز غذاخوري استفاده كني و مجبور ميشي رو زمين سفره بندازي (مثل مهم ...

وای نگو منه تازه عروس خانواده شوهرم هروز اینجان یعنی هرررروز و هرشب

ازون کاغذی خوشگلا بلندا میگیرم😒

بازم من برم جایی اینطوری ازم پذیرایی کنن خجالت می کشم احساس مزاحم بودن بهم دست میده مگر اینکه اقوام درجه اولم باشن خواهرم مامانم مثلا یا دوست صمیمی

بازم من برم جایی اینطوری ازم پذیرایی کنن خجالت می کشم احساس مزاحم بودن بهم دست میده مگر اینکه اقوام ...

نه اینطور نیس طرز فکره شماست

بعدم مهمونای من پدرشوهرم اینا هستن و ۲۴ ساعت خونه ما هستن دعوتشون نکردم که پذیرایی عالی داشته باشم

بازم من برم جایی اینطوری ازم پذیرایی کنن خجالت می کشم احساس مزاحم بودن بهم دست میده مگر اینکه اقوام ...

تازه اینا رو باید بشقابم یه بار مصرف بزارم جلوشون تا یاد بگیرن وقتی همیشه یه جا تلپ میشن حداقل کمک کنن