2777
2789
عنوان

چطور دوست های جدید پیدا کنم؟

257 بازدید | 32 پست

اولا بگم از قدیمی های سایتم اما با یه اکانت دیگه اومدم 

دوست دارم با ادمهای همسطح یا بالاتر از خودم دوست باشم هم از نظر مالی ، هم خانوادگی و طرز فکر اما همیشه دوستام از خودم پایین تر بودن و این باعث میشده همدیگه رو درک نکنیم.

همه بنده ی خداییم اما از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز 

من دوست دارم هم لول های خودم رو پیدا کنم اما نمی دونم چجوری. راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست بالا پایین نداره 🚶‍♀️ رفیقا اگ خیلی باهم رفیق باشن خون میشن میرن تو رگ همدیگه 

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
دوست بالا پایین نداره 🚶‍♀️ رفیقا اگ خیلی باهم رفیق باشن خون میشن میرن تو رگ همدیگه 

وقتی همسطح‌ت نیستن نمیتونی بی پرده باهاشون درد دل کنی ، نمیتونی از خوشیات بگی چون شاید دلش بخواد ، مشکلاتت رو درک نمیکنه، فکر میکنه درکش نمیکنی و هزار تا چیز دیگه