2821
2789
عنوان

وای اگه حامله باشم چیکارکنم😨😨😨

1359 بازدید | 21 پست

۱۱ روزه عقب انداختم.. ازترسم تاحالا بیبی نزدم من الان بچه نمیخام تایکی دوساله دیگ.  فرداصبح حتما میزنم کاش مثبت نباشه..

قطره چکون ندارم چیکارکنم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۲ دستی باید بزنی تو سر همسرت عزیزم بجای غصه خوردن

وای اعصابم ریخته بهم..جلوگیری طبیعی داریم ۳ساله چیزی نشده فکرکردم باردار نمیشم اینجوری ،کمی هم تنبلی تخمدان دارم

وای اعصابم ریخته بهم..جلوگیری طبیعی داریم ۳ساله چیزی نشده فکرکردم باردار نمیشم اینجوری ،کمی هم تنبلی ...

خب دیگههه احتمالا بخاطر تنبلی تخمدانهاته که عقب  انداختی...منم هرماه یک هفته عقب میندازم و شرایطم عین خودته

سوگلی خدا منم💜

منم خوابم نمیبره یک هفتس عقب انداختم دیشب بی بی زدم همون موقع دیدم یه خط خوشحال شدم اومد این طرف بعد چند ساعت ک رفتم دیدم دوتا خط دارم سکته میکنم ایشاله مثبت کاذب باشه پریودای من دقیقه نهایت یروز دوروز الان یک هفتع شده

خب دیگههه احتمالا بخاطر تنبلی تخمدانهاته که عقب  انداختی...منم هرماه یک هفته عقب میندازم و شرای ...

منم یک هفته عقب انداختم نهایت اما الان ۱۱روزه

منم خوابم نمیبره یک هفتس عقب انداختم دیشب بی بی زدم همون موقع دیدم یه خط خوشحال شدم اومد این طرف بعد ...

خب یکی دیگ میگرفتی میزدی یا برو ازمایش.ازمن پریودام عقب جلومیشه امانهایت همون یک هفته الان۱۱ روزه

منم یک هفته عقب انداختم نهایت اما الان ۱۱روزه

همین الان رو شکم بخواب و شکمتو فشار بده رو زمین ببین زیر دلت یه حالت درد مانند شد یا نه؟

اگر نه که با خیال راحت بدو بخواب از بچه خبری نیست

سوگلی خدا منم💜
واسه منم یه حالت پریودی گرفت فشار دادم  جرات نمیکنم دوباره بزارم هیچ حالت پریودی ندارم کمر درد ...

کمردرد لگن درد تونت نوشته انگار ازعلایم پریودیه..خبرشو بیابهم بدیم ک هستیم یا ن

2825
2823
2791
2779
2792