2777
2789

كف خونه م سراميك قهوه اي تنده اصلا قشنگ نيس خونه مو تاريك كرده درحاليكه طبقه پايينمون سراميكاش كرمه انقد دلباز وروشن خونش نشون بده من الان تصميم گرفتم ماكت رنگ كرم و خوشگل روشنش كنم رفتم پالاز موكت كات b پسند كردم متري١٣٢ تومنه خب تااينجا داشته باشين موكت معمولي هم ٢٠ تومنه 

بنظرتون پالاز بگيرم اينم بگم رو پالاز فرش نميندازن چون خودش مثل فرش ميمونه و روش اصلا فرش واينميسه اگه پالاز كنم فرشامو برميدارم فقط يه دونه وسط مبلا ٢*٣ بندازم  اگه پالاز كنم كل هال٧٨٠٠ حساب كرديم شد كه پالازش كنم خريد لوستر بمونه هروقت پول دستم اومد

حالا گزينه دومم اينكه اگه موكت معمولي كه هرخونه اي ديدين بندازم فقط يك مليون ميشه با بقيه پولشم لوستر بخرم

بعد كاغذ ديواري اينا هم ميكنم يه كم تغييرات ديگه م دارم 

حالا اينم بگم ارزش و خوشگلي پالاز موكت ازاين معموليا خيلي زياده بيايين بگين جاي من بودين چيكار ميكردين

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اتاق دخترم رو میخواستم پالاز موکت بردارم فروشنده نذاشت موکت معمولی خریدم بایه فرش فانتزی قشنگ شد به نظرم معمولی بردار یه دکوراسیونی هم عوض کن واسه روحیه خیلی خوبه تنوع میشه

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞