2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوازده هفته و یک روز رفتم گفت معلوم نیست 14تا18هفته بیا براجنسیت 16هفته رفتم جای دیگه گفت معلوم نیست ...

من ۱۲ رفتم برااساس جمجمه و ستون فقرات گفت به احتمال زیاد پسره و دقیقا هم همین طور بود

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
توان تی گفتن برامن دختره خودم چندروز پیش ۱۵هفته رفتم گفت پسره وسط پاشم نشون داد ولی بازشک دارم

احتمالا درست گفتن دیگه چون سن بارداریت بالامیره بزرگ تر میشه معلوم تره

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
اره برا خواهر من اینجور بود ولی خودم بشدت گرمایی بودم رو پسرم الان از کنار بخاری تکون نمیخورم

خب فصل بارداری پسرتون چی بود من برا داغ کردن پاهام پیش بخاریم

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
بیشتر ترش و شور نارنج رو غذا  

منم ترش و شور میخوردم پاهام یخ بود وزن کم کردم به شدت بد ویارم الان ۲۳ هفتمه نی نی ام پسره

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر

[QUOTE=172079468]من ۱۲ رفتم برااساس جمجمه و ستون فقرات گفت به احتمال زیاد پسره و دقیقا هم همین طور بود[/QUOTE

اره پسر بگن احتمال دقیق بودنش خیلی بیشتره

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه

منم رفتم مشخص نبوو خیلی دوست دارم زودتر بدونم چیه.

به دکتر گفتم اینکه دیرتر مشخص میشه ممکنه بخاطر دختر بودنس باشه گفت نه اصلا ربطی نداره

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
منم ترش و شور میخوردم پاهام یخ بود وزن کم کردم به شدت بد ویارم الان ۲۳ هفتمه نی نی ام پسره

ویار ک اصصصلا تهوع ندارم فقط تو ماشین حالم یکم بد میشه اشتهام کمه

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...