2777
2789

در مورد بیت کویین میخوام بدونم چجوری خرید و فروش میکنن ؟ از کسایی که سررشته دارن   لطف کنن راهنماییم کنن ممنونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5707739/استخدام-اینترنتی-کار-پرسودسلام عشقای من احتیاج به چنتا فروشنده و ادمین اینترنتی داریمسود کار خیلی خیلی بالاست هرکس توانایی داره بهم واتساپ پیام بده

با اجازه اسی

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞

اول یک‌ حساب کیف پول ایجاد میکنین.

( سرچ‌ کنید انواع کیف پول دیجیتال )

بعد صرافی های داخل و خارج کشور هستن.

که میتونین باهاشون خرید و فروش کنین.

که واریز میشه به کیف پولتون.

( اگه رمز یا اطلاعات کیف پول رو‌ فراموش کنین،باید با سرمایتون خداحافظی کنین،البته فقط تو ایران اینجوریه )

و تمامی معاملات حدود یک درصد کل مبلغ کارمزد داره.

( البته اگه اشتباه نکنم ) 

ممکنه قیمتش ارزی که میخرین بالا بره یا پایین بیاد.

چند ماه پیش بیت کوین ۸ هزار دلار شد.

اون قبل ترش ۱۳ تا بود.

الان ۳۰ هزار تا رو رد کرده.

پس یعنی ممکنه سود باشه یا ضرر.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس  مخصوصی داره برای یاد گیری؟

اپلیکیشن سینگال صفر تا صد اموزش هارو رایگان داره.

داخل دیوار هم اگه سرچ ‌کنین افرادی هستن که اموزش میدن.

اما پولی بهشون ندین ی وقت.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.