2777
2789
عنوان

تا حالا چی جذب کردید یا تا حالا چی آرزتون بوده بهش رسیدیدو خوشحالید

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 49 پست
ی چندوقتی بودهم۱سالی میشدهمش دلم میخاست تجربه کنم دستم چجوری میشکنه وتوفکرش بودم مدام😁اخرش شکست😅😅 ...

واااا خدانکنه دختر خنگوووول🤥😒

به جاش برو دس چار نفر ک این درد گرفتارن رو بگیر عزیزم💚

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

یکی از خواسته هام این بوده که با یه آدم رابطه دوستی برقرار کنم و محبتشو جلب کنم، معدل برتر کلاس هم آرزوم بود که به هر دوتاشون رسیدم و الان جزو دارایی هام هستن..!

من معتقدم انسان باید رویاهاشو به دست بیاره وگرنه نمیتونه به گذشتش افتخار کنه و شاید حسرت یه چیزایی تا ابد به دلش بمونه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین که الان داریم رو یه روزی ازش خوشم اومد  و جذبش کردم  شوهرم همیشه می گه کاش یه بهتر ...

چ طوری جذب کردی؟

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            
از بچگی دوس داشتم به ی حایگاهی برسم که اسمم روی مطبم بزنم بهش رسیدم البته هنوز دانشجوشم ...

ان شاالله به بقیه اش هم میرسی 

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺
ان شاالله به بقیه اش هم میرسی  

و دلم همسر خوب میخواست و میخواد و دو تا بچه و پول زیاد 

به اینا نرسیدم‌ هنوز ولی ایمان دارم که به زودی بهشون میرسم

ولی پدرم همش در حال پیشرفت مالیه و واقعا حس خوبی دارم نه به خاطر اینکه دوز از جون بعد ۱۰۰۰ سال مال منن همشون به خاطر اینکه پدر و مادرم که برام خیلی عزیزن به ارامش مالی رسیده اند 

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
واااا خدانکنه دختر خنگوووول🤥😒 به جاش برو دس چار نفر ک این درد گرفتارن رو بگیر عزیزم💚

سراغ ندارم بعدم اتفاقااقواممو گرفت ۱سال بعدمرد جوون منم میگم شاید بگیرم میرم بهشت برم اخه بدنبودم توزندگیم خدایا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چه حیف دنبال راهکار درمان باش و لذت ببر از نعمتهایی که داری 

قرص افسردگی مصرف میکنم ِ. هیچ چیزی تو دنیا برام خوشحال کننده نیست نهایتش در حد یه لبخند . حوصله کسیم ندارم چشم زخم پدرمو در اورده 

دوستت دارم دوست خوب من اجی مهربونم 
ازدواج باهمسرم.. ساختن خونه... الانم در حال جذبم که عید عروسی کنیم دیگ از این دوران عقد خلاص شم

ان شاالله زود برید سر زندگی خودتون و زندگی تون سراسر برکت و عشق باشه..دوران عقد آدم تکلیف مشخصی نداره

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺