2777
2789
عنوان

خانمهایی که لتروزول مصرف کردند برای بارداری،لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نمیزاره باردار بشی خودم تجربه شو دارم دقیقا این ماه که اصلااااا انتظارشو نداشتم باردار شدم بع ...

اره هرماه هم استرسم بیشتر میشه.

خیلی سعی میکنم بهش فکر نکنم،اما اصلا دست خودم نیس.

آره عزیزم ان شاالله بارداری یه بی بی بزن

راستش کمی سرگیجه دارم حالت تهوع گاهی وخفیف.از بعضی غذاها چند روز بدم نیاد حتی بهشون قک میکنم حالت تهوع میگیرم.درضمن ورزش همه توخونه میکنم بپر بپرم زیاده ولی نشدم ک نشدم ..

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
چرا نموندن؟  کی سقط شدن؟ میشه بگی  من استرس گرفتم منم دوقلو باردار شدم

ن عزیزاسترس نگیردخترم تو۲۱هفتگی توشکمم مرد وپسرم ۳۴هفتگی به دنیااومد۳روزبیشترزنده نبودانشاالله نینی هات روسالم بغل کنی وبرام دعاکن آبجی بخاطر دلسوخته ام خدابهم این ماه نینی بده

من ماه دوم مصرف، فولیکولم 21 شد شما فولیکولت خیلی بالاست تو بهترین حالته  چ جوری میشه ک باردا ...

بله دکتر مطمئن و خوبیه.خودمم خیلی تعجب کردم،میگفت تو بهترین شرایط هستی.اما نشد دیگه

نه امپول نداد.گفت فقط قرصو بخورم. اخه دیگه خیلیی طولانی شده ،میگن ۸۰ درصد زوجا تو ۶ ماه اول نتیجه م ...

9ماه طولانی نیست 

آمپول بهت بده که آزاد بشه باردار میشی 

قبل از اقدام به شوهرت شیر انبه بده چند روز 

نه دیگه بپر بپر نکن ان شاالله که بارداری

امیدوارم

باخودم میگم اگه قرار بود بشم با این فعالیت ها تازه باید زودتر میشدم حتما نی نی دارم ک نمیشم باز خدا میدنه چی یگم

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
اره هرماه هم استرسم بیشتر میشه. خیلی سعی میکنم بهش فکر نکنم،اما اصلا دست خودم نیس.

عزیزم تا بیخیال نباشی نمیشه من چند ماه لتروزول مصرف کردم و‌ کلی استرس این ماه دیگه بیخیال شدم مرتبم منتظر پریودی بودم ولی خداروشکر نشدم شمام فولیکولت زود رشد کرد و جواب داد استرس نداشته باش زودتر از اونیکه فکرشو بکنی میشه 

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما