2777
2789

مردا برای زندگی کردن بایه زن اموزش نمیبینن اما زن باید اموزش ببینه 

یه نفر اومد شده مسیح بانوان ایرانی باحرفاش زندگی خیلیا رو نجات داده یه فرشته ک خدا برای کمک ب خانوما فرستادتش 

حالا حاضرید حرفاشو بذارم و برید گوش بدین ? عنوان مشکلتونو بذارید همون مطلبو فایلشو بذارم 

دیدگاهتون رفتارتون کلا عوض میشه 

حالا کسی هست بخواد زندگیشو نجات بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمله اولت فقط😕

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.

اول از قسمتی میگم که مردا خبره هست 

توهم بی لیاقتی دادن ب خاپوما برای خورد کردنشون و مقصر جلوه دادن خانوم تااخر عمر واسه اینکه فرمون زندگیو دستشون بگیرن

چرا من زود وابسته میشوم 

چرا من انقدر احساساتی ام 

چگونه بدانیم این مرد خائن نیست 

چگونه بدانیم لاشی نیست 

چگونه بدانیم خسیس نیست 

چگونه بدانیم مهربان است 

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر 
مردا چرا اموزش نمیبینن ولی زن اموزش میبینه؟

چون به مردها باشه به اصل خودشون و طرز رفتارهای خودشون که مربوط به دوران عصر حجر و پوشاندن خودشون با برگ بیشتر معتقدن ( اکثرا)😑