2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین 😭😭😭 بارداری پوچ

231 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من هفته پیش تایپک زدم باردلرم ولی لکه بینی و خونریزی خفیف دارم ‌  امروز نوبت سونو داشتم گفتن  بارداری پوج هس 😭 توروخدا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه باید چیکار کنم  تجربه ایی ندارم 😭 لطفا سونو تفسیر کنید مخصوصا  خط های آخر 🙏🙏

رحم بزرگتر از حد طبیعی و حاوی یک ساک با واکنش دسیجوایی مناسب در اطراف ؛ فاقد کیسه زرد ؛ فاقد قطب رویانی ؛ و فاقد FHR  مشاهده شد ک بنابر MSD=25mm برابر با سن حاملگی ۷ هفته و ۴ روز  در درجه اول  مطرح کننده  blighted  ovum  می باشد 

تصویر ناحیه کیستیک با جدار ضخیم و فاقد جزء سالید داخلی به دیامتر ۱۸ میلی متر واقع در تخمدان چپ  مطرح کننده کورپوس لوتئوم مشاهده شد 

منت بہ سرم فاط❤ـمہ بنهاد و پذیرفت من را بہ کنیزے و شدم عروس  مـ💚ـادر ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نیازی نیست شما به شکل تخصصی بدونید فقط این بدونید جنین برای رشد چندین لایه دور خودش تشکیل میده

تو این حاملگی این اتفاق نمیفته

جنین خارج ساک حاملگی

و جنین ب خوبی رشد نمیکنه و سقط میشه

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
عزیزم نیازی نیست شما به شکل تخصصی بدونید فقط این بدونید جنین برای رشد چندین لایه دور خودش تشکیل میده ...

ممنون 

کورپوس لوتئوم همون جسم زرد هست واژه ها تخصصی و فقط پزشکی و پیرا متوجه این متن میشه

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁

نگران نباش استارتر عزیزخدا سلامتی بده ان شا الله دفعه بعد💗🥰

نگران نباش استارتر عزیزخدا سلامتی بده ان شا الله دفعه بعد💗🥰

ممنون دوست عزیز   راضیم ب رضای خدا 🙏

سلام عزیزم😔

متاسفم واقعا نمیدونم چی بگم

ولی خوب ب خواسته خدا رضایت بده

اون بهتر صلاح رو میدونه

منم بارداری اولم قبل دخترم سقط شدو همینجوری پوچ بود

ولی ناامید نشدم و ازخدا خواستم بازم بهم یه بچه سالم بده

وبعد یکسال اقدام کردیم و خداروشکر باردارشدم و سالم بود

شماهم نترس توکل کن بخدا و اینو بدون ک جنین هایی ک معمولا تو هفته های پایین تر سقط میشن و رشد نمیکنن معمولا مشکل کروموزومی دارن پس بدون خدا دوستت داشته ونزاشته یه بچه ناقص و مریض رو بببینی و بزرگ کنی😙

سقط هم من خونه اتجام دادم تقریبا از ۱هفته قبلش قرص و امپول زدم و دو روزه سقط شد و خون خیلی زیادی ازدست دادم

شما بهتره بری تحت نظر پزشک متخصص

من تحت نظر ماما بودم ک خیلی اذیت شدم‌

سلام عزیزم😔 متاسفم واقعا نمیدونم چی بگم ولی خوب ب خواسته خدا رضایت بده اون بهتر صلاح رو میدونه ...

سلام عزیز . راضیم ب رضای خدا . صبحی نوبت دکتر داشتم گفت دو هفته صبر کن بعد برو  سونو اگه تغییری نکرده  داروهایی ک  واست نوشتم بگیر تا سقط بشه ؛  برام دعا کن عزیز  من خودم کم خونم   دیگه ب قول تو سقط خونریزی زیاد داره ک  بدبخت میشم 

بازم همه چی رو سپردم بخدا  

ان شاءالله ب حق خانم فاطمه الزهرا  بارداری سالمی داشته باشی عزیز و  نینیتو صحیح و سالم ب بغل بگیری . الهی آمین 🙏🌹❤

سلام عزیز . راضیم ب رضای خدا . صبحی نوبت دکتر داشتم گفت دو هفته صبر کن بعد برو  سونو اگه تغییری ...

بحق امام رضا هرچی ب صلاحته اتفاق بیفته

خدارو چ دیدی ان شاالله ک دوهفته دیگه نی نی رشد میکنه تو دلت و خوشحالت میکنه

واسه سقطم‌نترس میگم ک من تحت نظر ماما بودم دوهفته روند سقطم طول کشید یعنی دوهفته الکی قرص میخوردم و امپول میزدم نابود شد بدنم و بعد ۲هفته افتادم ب خونریزی و سقط کردم تو خونه

درصورتی ک یکی از دیگه فامیل با من سقط داشت ک اون با یه قرص زیر زبونی  ک خورد سریع ب فرداش سقط کرد

الانم راستش استرس دارم

میگم نکنه پوچ باشه اخه علائمی ندارم ازطرفی میترسم من تجربه بد داشتم الانم تو غربتم دست تنها بادبچه ۱۹ماهه ک حتی نمیتونه راه بره مشکل داره😔😔میگم خدایا خودت کمکم کن من تو غربت توانشو ندارم شوهرمم تا شب نیست خلاصه خواهر خیلی میترسم برام دعا کن لطفا😞

بحق امام رضا هرچی ب صلاحته اتفاق بیفته خدارو چ دیدی ان شاالله ک دوهفته دیگه نی نی رشد میکنه تو دلت ...

قربون محبتت عزیز  توکل بخدا . راضیم ب رضاش 

نگران نباش عزیز  ان شاءالله ب حق باب الحوائج حضرت ابولفضل عباس   نینتو  صحیح و سالم ب بغل بگیری ؛  حضرت فاطمه الزهرا  دستتو بگیره عزیزم