2777
2789
عنوان

سقط پزشکی

1135 بازدید | 41 پست

دوستان کسایی که اطلاع دارن جواب بدن لطفا

با داشتن جواب آمینوسنتز مثبت چند روز طول میکشه تا  مجوز سقط بدن؟؟

چون من جواب آمینوم اول۱۹هفته میاد و تا آخر ۱۹هفته هم بیشتر وقت ندارم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
تا ۱۸ هفته و ۶ روز پروتکل ایران میگ باید سخت بشه ..‌

میگن جدیدا شده ۱۹ و ۴ و ۵ انگار

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۱۸ هفته و ۶ روز پروتکل ایران میگ باید سخت بشه ..‌

خب نمیدونی چند روز آدمو علاف میکنن؟؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
نه عزیزم من ماما ام هنوزم ۱۸ هفته و ۶ روز 

آره منم همینو شنیدم

تقریبا یک هفته بستگی داره اخه 

آخه میگن اگه تو سونو مشخص شه باید پیش خودشونم سونو بدی

ولی مشکل ژنتیکی که تو سونو مشخص نمیشه فقط ان تی بالا بود و آز غربالگریم های ریسک

ولی خب جواب آمینو رو دارم

یعنی با وجود جواب آمینو که میگن ۱۰۰درصده بازم علاف میکنن آدمو؟؟!!!!

مرض دارن دیگه

نه عزیزم کارای قانونی و دیگ اش ما هم نمی خواییم که کسیو علاف کنیم 

جسارت نکردم به شما عزیزم فقط کلافم و کلا بیزار از بچه شدم 

عزیزم یه سوال دیگه من مجوز بگیرم از پزشکی قانونی خودشون جایی رو معرفی میکنن برای سقط یا میتونم برم پیش دکتر خودم؟؟

و اینکه باید تو۱۹هفته طبیعی به دنیاش بیارم دیگه!!!!؟؟؟؟

اره عزیزم سقطش میکنی طبیعی به ونیا میارین  ماما براتون انجام میده

یعنی دکتر خودم یا دکترای پزشکی قانونی؟؟

عدد ان تی چند بود عزیزم

۳